28.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

«Θέλετε να σφαχτείτε;»: Τα μηνύματα στο Viber σε Λύτρα και Πολυζωγοπούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο φως βγήκε το περιεχόμενο των μηνυμάτων που εστάλησαν σε ομαδική συνομιλία στο Viber, στην οποία είχε προστεθεί ο Απόστολος Λύτρας και η σύζυγός του και όπως αναφέρει η πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η ίδια προστέθηκε χωρίς τη θέλησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Live News» στο MEGA, η συνομιλία στο Viber δημιουργήθηκε την Τρίτη (19/6), λίγο πριν το επεισόδιο που σημειώθηκε στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στο Γέρακα.

Τη συνομιλία έφτιαξε ο συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα και της συζύγου του, στο γραφείο τους, ο δικηγόρος Γιώργος Κριεμάδης.

Απευθυνόμενος και στους δύο, τονίζει ότι έχουν από κοινού ευθύνη να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γραφείο και οι εργαζόμενοι, ενώ φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει την υπόθεση των τελευταίων ημερών ως «ξεκατίνιασμα».

«Δεν με νοιάζει να ασχοληθώ με την υπόθεσή σας. Έφτιαξα αυτή τη συνομιλία για να τα δείτε και οι δύο. Αποφασίσατε να χτίσετε κάτι. Δεν με νοιάζει ποιος προσέφερε περισσότερα ή λιγότερα, αλλά έχετε κάνει μια αυτοκρατορία που συνεπάγεται ΕΥΘΥΝΕΣ», λέει ο συνεργάτης Λύτρα, περιγράφοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στο δικηγορικό γραφείο και κάνοντας λόγο για «άτομα που δεν έχουν πληρωθεί».

«Θέλετε να σφαχτείτε; Σφαχτείτε! Θέλετε να ξεκατινιαστείτε. Ξεκατινιαστείτε! Θέλετε να πτωχεύσετε; Πτωχεύστε!», αναφέρει ο κ. Κριεμάδης, επιρρίπτοντας ουσιαστικά ευθύνες σε θύτη και θύμα.

«Υπάρχουν όμως εδώ άτομα που δουλεύουν και για τους δυο σας […] Σφίχτε τα δόντια, κάντε στην προσωπική και δικαστική σας ζωή ό,τι θέλετε ΟΜΩΣ σεβαστείτε τα άτομα που μήνες ή και χρόνια δουλεύουν για εσάς», προσθέτει.

«Γιώργο προσπαθούν τα παιδιά να μιλήσουν με τη Σοφία να πάνε να πάρουν τα λεφτά μου και για το δάνειο και για εσάς και το Γραφείο και δεν απαντάει», γράφει από κάτω ο Απόστολος Λύτρας, με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου να διαβάζει τα μηνύματα και να μην απαντά.

«Σε αγαπάω, σε λατρεύω. Συγγνώμη»

Την περασμένη Δευτέρα, μετά την απόφαση των Αρχών να αφεθεί ελεύθερος, ο Απόστολος Λύτρας φέρεται να έστειλε ένα μήνυμα στη σύζυγό του, την οποία και είχε ξυλοκοπήσει μία ημέρα πριν.

«Σε αγαπάω, σε λατρεύω. Συγγνώμη», είναι το μήνυμα που φέρεται να έστειλε στη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας της έγραψε ότι «θα έρθει η κόρη μου να πάρει ρούχα και χρήματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό