35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Θέλετε ένα iPhone 12 Pro Max με… τον Elon Musk στην “πλάτη” του;

Ειδήσεις Ελλάδα

Πως θα σας φαινόταν ένα iPhone 12 Pro Max με τον… Elon Musk σχεδιασμένο επαγγελματικά στην πλάτη του; Ή τον Yuri Gagarin, καθώς συμπληρώθηκαν 60 χρόνια από την πρώτη πτήση ανθρώπου στο διάστημα; Εναλλακτικά, θα προτιμούσατε τον αμερικάνο Armstrong; Ή μήπως είστε fans του Jeff Bezos της Amazon; Αν κάποιος από τους παραπάνω θα θέλατε να κοσμεί το smartphone σας, τότε μπορείτε χάρη στην γνωστή Caviar.

Το iPhone 12 Pro Max Gagarin θα είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο αεροπορικού τύπου και θα έχει πάνω του μια 3D μικρογραφία του πυραύλου Vostok-K που έστειλε τον Yuri σε τροχιά. Μόνο 12 τεμάχια θα κατασκευαστούν με τιμή πώλησης… $8.920! Στην πλάτη του κινητού θα υπάρχει και ένα ρολόι Navigator όπως αυτό που φορούσε ο κοσμοναύτης αλλά και ένα αυθεντικό κομματάκι από την κάψουλα Vostok-1!

Πάμε στο Armstrong μοντέλο που μνημονεύει την προσελήνωση του Apollo 11 και τα πρώτα βήματα ανθρώπου στον δορυφόρο της Γης. Επίσης από τιτάνιο, στο πίσω μέρος θα έχει ένα σχέδιο αστροναύτη που τοποθετεί την αστερόεσσα στο φεγγάρι και την ημερομηνία: July 20 1969. 11 τεμάχια θα κατασκευαστούν έναντι $6.450 και μαζί θα λάβετε ένα θραύσμα του Apollo 11.

Η Caviar θα φτιάξει ειδικό μοντέλο και για τον Sergei Korolev, τον “πατέρα” των practical astronautics που συνέβαλε στην ανάπτυξη του Sputnik, την εκτόξευση της Λάικα στο διάστημα (αν και πρόκειται για μια λυπηρή ιστορία, σαφώς) αλλά και της αποστολής του Gagarin. Από τιτάνιο και πάλι, με διπλή επίστρωση χρυσού 999 και χαραγμένη την ημερομηνία 4/10/1957, τη μέρα που εκτοξεύθηκε ο πρώτος τεχνητός δορυφόρος των ανθρώπων. 99 τεμάχια θα κατασκευαστούν έναντι $6.760.

Πάμε και στους Musk και Bezos. Το iPhone 12 Pro (Max) Musk θα απεικονίζει τον Άρη, που είναι ο στόχος της SpaceX και την σιλουέτα του Musk. 19 τεμάχια θα κατασκευαστούν, ένα για κάθε έτος από την ίδρυση της SpaceX, έναντι $6.610. Το πίσω μέρος από τιτάνιο θα περιλαμβάνει και κομματάκια του πυραύλου CRS-14 Falcon 9 και του σκάφους CRS-17 Dragon.

Το μοντέλο Bezos θα αφορά την Blue Origin, εταιρεία που επίσης ασχολείται με το… διάστημα και θα κοστίζει $5.840.
Τέλος, ένα custom ρολόι ονόματι Discovery Meteorite θα περιλαμβάνει ένα κομμάτι του μετεωρίτη Tsarev που ανακαλύφθηκε το 1968. Το ρολόι θα έχει 42mm case (12 χιλιοστών πάχους) και θα περιέχει ένα μηχανισμό CVR ELT3350A Tourbillon (19 κομματιών). Θα κουρδίζεται χειροκίνητα με αυτονομία 38 ωρών. Κρύσταλλο από ζαφείρι θα καλύπτει την πρόσοψη και τα 22mm λουράκια θα είναι από δέρμα μπλε αλιγάτορα (κάτι που ίσως επιφέρει αντιδράσεις). Τα 99 τεμάχια θα πωλούνται έναντι $4.450 έκαστο.
Δεν θέλετε ρολόι αλλά θα φορούσατε παπούτσια, αντίστοιχα; Musk ή Bezos ζευγάρια έναντι $990 και Odyssey Mars έναντι $1.980. Τα σχόλια δικά σας…
[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό