25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Θέλει Κωνσταντέλια στην Πόλη ο Μουρίνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Φενέρμπαχτσε κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο μεσοεπιθετικός του Πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή χρονιά, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να παρακολουθεί στενά τον παίκτη. 

Η Σάλτσμπουργκ ήταν αυτή που έδειξε πρώτη την επιθυμία της να διαπραγματευτεί με τον δικέφαλο του βορρά, ωστόσο οι Τούρκοι δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας συνδέουν το όνομα του Κωνσταντέλια και με τη Φενέρμπαχτσε. 

Giannis Konstantelias – last five Greek Super League games:

vs AEK 🅰️vs Lamia ❌vs AEK ⚽️⚽️vs Olympiacos 🅰️vs Panathinaikos 🅰️🅰️

21 years of age. Absolutely crucial in PAOK’s title race. The present and future of Greek football. ⚪️⚫️🇬🇷 pic.twitter.com/UDJThdY1n2

— Football Talent Scout – Jacek Kulig (@FTalentScout) May 15, 2024

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν θα αφήσει τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ για μια πρόταση που δεν θα ικανοποιεί τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα. Η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευθεί τους τελευταίους μήνες, “φλερτάροντας” με τα 15 εκατομμύρια ευρώ, με τον δικέφαλο του βορρά να μη δείχνει πρόθυμος να πουλήσει το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο σε μια τιμή κάτω από αυτήν. 

Τη φετινή χρονιά, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σημείωσε 55 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Conference League, έχοντας 13 γκολ, 8 ασίστ, ενώ παράλληλα βρέθηκε και 7 φορές στην ενδεκάδα της αγωνιστικής (Superleague 1). 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό