23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θέλεις να το δοκιμάσεις πριν κυκλοφορήσει;

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το νέο λογισμικό του Sony PS5 μπορούν να κάνουν signup προτού κυκλοφορήσει ευρέως. Πρόκειται για το λογισμικό αυτό που θα ξεκλειδώνει τη δυνατότητα χρήσης επιπρόσθετων SSD στην κονσόλα της Sony.

To λογισμικό αυτό για το Sony PS5 είναι σε κατάσταση Beta και η ιαπωνική εταιρεία δίνει σε όποιον το επιθυμεί, τη δυνατότητα εγγραφής στη λίστα των δοκιμαστών του. Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να την ολοκληρώσει όποιος έχει στην κατοχή του ένα PS5 και ζει σε ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνία, Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία.

Μία προϋπόθεση είναι ο ενδιαφερόμενος να είναι ενήλικος, ενώ η Sony δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα αριθμητικά στοιχεία για το πόσοι έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να εγγραφούν στην σχετική online πλατφόρμα που μπορείς να βρεις κάνοντας κλικ εδώ.

Η Sony υποσχέθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα φέρει στο PS5 το νέο λογισμικό, αλλά σε αυτή τη φάση οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Το στοιχείο που κυκλοφορεί online για το λογισμικό αυτό είναι ότι θα επιτρέπει την υποστήριξη SSD ως επέκταση μνήμης στην κονσόλα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό