27.1 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

ΗUAWEI Pura 70 Pro: H πιο fashion forward στιγμή της φετινής σεζόν κρύβεται σε ένα κινητό

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχουν οι trend followers και οι trendsetters, στη μόδα, στη ζωή αλλά και στην τεχνολογία. Η HUAWEI με το νέο της smartphone, Pura 70 Pro, απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί ανήκει στους δεύτερους.

O Oίκος Giorgio Armani Privé παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής, την Haute Couture συλλογή του για τη σεζόν F/W 24 και ήταν μία collection αφιερωμένη στην απλότητα, τον μινιμαλισμό, την ηρεμία και τη γαλήνη που αποπνέει η καθαρότητα τον γραμμών και η εκλεπτυσμένη αισθητική. Η «Serene» ήταν γεμάτη με δημιουργίες-ωδή στην αγνότητα. Το «Purity» είναι ξεκάθαρα μία λέξη που την περιγράφει και δεν είναι τυχαίο το ότι είναι μία λέξη που έχει εμπνεύσει και τη νέα σειρά smartphone της HUAWEI, την Pura. Η ονομασία της είναι εμπνευσμένη από την αγνότητα της απρόσκοπτης δημιουργίας (Purity) που εξερευνά αόρατα θαύματα με τολμηρή φαντασία, διευρύνει τους ορίζοντες με πρωτοποριακές προοπτικές, ενώ παράλληλα, οδηγεί τις τάσεις της μόδας με τρόπο διαχρονικό, όχι εφήμερο και διαχρονικό, με τρόπο νηφάλιο που δεν υποκύπτει στις εφήμερες «απολαύσεις».

Όταν ήρθε στα χέρια μου για πρώτη φορά το νέο HUAWEI Pura 70 Pro σκέφτηκα αυτήν τη συλλογή. Μέσα από την καμπυλωτή και γεωμετρική σχεδίασή του, το forward symbol design του και τις πολυάριθμες λειτουργίες που περνούν το task -βγάζω απλά φωτογραφίες με το κινητό μου- στο επόμενο επίπεδο ανακάλυψα πώς γίνεται κάτι τόσο σύγχρονο και εξελιγμένο να είναι ταυτόχρονα και τόσο «αθώο» στην αισθητική του προσέγγιση, σαν ένα κομμάτι υψηλής ραπτικής που δεν βροντοφωνάζει τη «αξία» του, αλλά την αποδεικνύει από την πρώτη στιγμή που το φοράμε.

Εμένα μου «απέδειξε» το νέο ΗUAWEI Pura 70 Pro πώς μπορώ πλέον να βγάζω φωτογραφίες-έργα τέχνης, μέσα από τις νέες του λειτουργίες. Μπορώ να τραβάω το δικό, προσωπικό fashion editorial, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες που μόνο ένας fashion connoisseur θα ήθελε να προβάλει μέσα από ένα snapshot.

Ποιες είναι αυτές οι λειτουργίες;

Η νέα γενία Ultra Lighting XMAGE camera του η οποία σε συνδυασμό με το νέο HUAWEI XD Motion Engine και το Ultra Speed Snapshot, αποτυπώνει τέλεια μία εικόνα κοντά ή μακριά, “παγώνοντας” τις πιο fashionable στιγμές μας. Από ένα μοντέλο που περπατάει πάνω στο catwalk μέχρι εμάς με τις φίλες που διασκεδάζουμε ανέμελες.

Το HUAWEI Pura 70 Pro είναι επίσης εξοπλισμένο με μια νέα γενιά συστήματος κάμερας Ultra Lighting. Η κύρια κάμερα του έχει μεγάλο μέγεθος αισθητήρα 1/1,3 ιντσών και είναι εξοπλισμένη με το μεγαλύτερο φυσικό διάφραγμα της βιομηχανίας F1.4, επιτρέποντας μεγάλη πρόσληψη φωτός. Πράγμα που την κάνει ιδανική και για πολλά, επαναλαμβανόμενα clicks (ultra speed snapshots).

Oι φωτογραφίες μας όμως, βγαίνουν πλέον εξαιρετικές και εξαιτίας της Ultra Lighting Macro Telephoto Camera που διαθέτει το νέο smartphone της HUAWEI η οποία έχει το μεγαλύτερο διάφραγμα τηλεφακού περισκοπίου της βιομηχανίας F2.1, το οποίο προσφέρει εξαιρετική ικανότητα συλλογής φωτός και καλύτερη ποιότητα εικόνας τηλεφακού.

Αν δεν είσαι fan των μεγάλων κάδρων μπορείς να δοκιμάσεις το ζωντανό και φυσικό πορτραίτο που μας χαρίζει αυτό το κινητό τηλέφωνο. Η λειτουργία φωτογραφίας πορτρέτου είναι πλήρως αναβαθμισμένη αντιλαμβανόμενη έξυπνα το φως, τη σκιά, το θάμπωμα αλλά και τους διαφορετικούς τόνους δέρματος. Κατά την ενεργοποίηση της μπροστινής κάμερας για λήψη κοντινών προσώπων, το HUAWEI Pura 70 Pro μπορεί να ομορφύνει φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Διατηρεί τις πραγματικές αναλογίες των χαρακτηριστικών του προσώπου και αποκαθιστά με ακρίβεια τους τόνους του δέρματος, απεικονίζοντας το θέμα της κάμερας με φυσικό τρόπο χωρίς να φοβόμαστε πως θα παραμορφώσει την προοπτική μας.

Last but not least -γιατί η fashion forward οπτική μας δεν σταματάει τη νύχτα- η λειτουργία του βίντεο HDR—όπου κάθε καρέ χορεύει με το φως και τη σκιά- φαίνεται με ευκρίνεια με το Super AIS που κρατά τον κόσμο σας σταθερό ενώ εμείς χορεύουμε, περπατάμε ή απλά κινούμαστε.

Και επειδή η τεχνολογία -όπως και η μόδα- δεν πρέπει απλά να είναι εντυπωσιακή, αλλά και εύχρηστη και να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, το ότι το νέο ΗUAWEI Pura 70 Pro έχει το Super Durable Kunlun Glass στην οθόνη του, με την αντοχή του να είναι βελτιωμένη κατά 100%, σημαίνει πως όσες φορές και να μας πέσει από τα χέρια δεν θα πάθει απολύτως τίποτα. Επίσης το HUAWEI Pura 70 Pro εισάγει την πιο προηγμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης της βιομηχανίας. Το ταχύτατο ασύρματο HUAWEI SuperCharge 80W φορτίζει έως το 50% της μπαταρίας σε 15 λεπτά, για να μην περνάμε ώρες στο σπίτι εγκλωβισμένες πάνω από ένα «αφόρτιστο» κινητό τηλέφωνο. Τέλος δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούμε μήπως οι εφαρμογές Google που θέλουμε δεν είναι διαθέσιμες σε συσκευές Huawei. Με τις προσπάθειες της κοινότητας ανοιχτού κώδικα, όλο και περισσότερες third-party λύσεις βελτιστοποιούν συνεχώς την διαθεσιμότητα των Google apps σε smartphone της Huawei.

Τhe Fashion Forward… smartphone

Το HUAWEI Pura 70 Pro βγαίνει σε δύο ultra chic αποχρώσεις, λευκό και μαύρο, έχει μια κομψή καμπυλωτή σχεδίαση, όπου και οι τέσσερις γωνίες του είναι ελαφρώς στρογγυλεμένες για να δημιουργήσουν μια απεριόριστη οπτική εμπειρία και ένα καθηλωτικό εφέ οθόνης, φορτίζει γρήγορα, είναι ανθεκτικό και έχει και τις πιο προηγμένες λειτουργίες κάμερας που μπορείς να ζητήσεις αν θες να κάνεις upgrade στο στυλ και στην καθημερινότητά σου. Νοn male, που θα έλεγε και ο Giorgio Armani…

Το HUAWEI PURA 70 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό