16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Zoom επιλέγει την Oracle ως προμηθευτή λύσεων υποδομής Cloud

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Oracle ανακοίνωσε ότι η Zoom Video Communications επέλεξε τη λύση Oracle Cloud Infrastructure για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στον τομέα των υπηρεσιών εταιρικής επικοινωνίας μέσω και τις εξελισσόμενες επιχειρηματικές της ανάγκες.

 

Ο Eric S. Yuan, CEO της Zoom, δήλωσε: «Πρόσφατα βρεθήκαμε μπροστά στην πιο σημαντική ανάπτυξη που έχει σημειωθεί ποτέ στις δραστηριότητές μας, πράγμα που συνεπάγεται την απαίτηση για τεράστια αύξηση της ικανότητας εξυπηρέτησης. Αφού διερευνήσαμε αρκετές πλατφόρμες, αποφασίσαμε ότι η λύση Oracle Cloud Infrastructure μπορεί να παίξει καίριο ρόλο στο να επεκτείνουμε γρήγορα τις δυνατότητές μας και να καλύψουμε τις ανάγκες των νέων χρηστών μας. Επιλέξαμε τη λύση Oracle Cloud Infrastructure λόγω της κορυφαίας παρεχόμενης ασφάλειας, της εξαιρετικά υψηλής απόδοσης και του ασυναγώνιστου επιπέδου υποστήριξης».

 

Για να ανταποκριθεί στην ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης μιας ξαφνικής εκτόξευσης στα 300 εκατομμύρια συμμετέχοντες σε συσκέψεις καθημερινά, η Zoom χρειαζόταν άμεσα πρόσθετη δυναμικότητα cloud. Επέλεξε τη λύση Oracle Cloud Infrastructure για τα πλεονεκτήματα που παρέχει όσον αφορά στην απόδοση, στην επεκτασιμότητα, στην αξιοπιστία και στην μέγιστη ασφάλεια στο cloud. Μέσα σε μερικές ώρες από την υλοποίηση, η λύση Oracle Cloud Infrastructure ήταν σε θέση να υποστηρίξει εκατοντάδες χιλιάδες συμμετέχοντες ταυτόχρονα σε συσκέψεις Zoom. Αφού έφτασε σε επίπεδο πλήρους δυναμικότητας, η Zoom υποστηρίζει τώρα εκατομμύρια συμμετέχοντες, ταυτόχρονα, σε συσκέψεις στο περιβάλλον του Oracle Cloud Infrastructure. Η δεύτερης γενιάς υποδομή cloud της Oracle θα βοηθήσει τη Zoom να επεκτείνεται ώστε να παρέχει άψογες υπηρεσίες στην πελατειακή βάση της, να προσαρμόζεται στη μεταβαλλόμενη ζήτηση και να ηγείται στον τομέα των επικοινωνιών μέσω .

 

Η Safra Catz, CEO της Oracle, δήλωσε: «Οι επικοινωνίες μέσω έχουν γίνει σημαντικό τμήμα της επαγγελματικής και της προσωπικής μας ζωής και η Zoom έχει υπάρξει ηγέτης όσον αφορά στην καινοτομία σε αυτό τον κλάδο. Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία με τη Zoom, τόσο ως προμηθευτής υποδομής cloud όσο και ως πελάτης της, καθώς η εταιρεία αναπτύσσεται και συνεχίζει να συνδέει επιχειρήσεις, ανθρώπους και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο».

 

Η Oracle βρίσκεται στην ιδανική θέση ώστε να υποστηρίξει τη γρήγορη επέκταση της Zoom και την καινοτόμο πλατφόρμα επικοινωνιών , χάρη στην αρχιτεκτονική, τη δυναμικότητα και τις θέσεις των κέντρων δεδομένων του δικτύου της. Ήδη η Zoom διακινεί πάνω από 7 petabyte δεδομένων μέσω των servers του Oracle Cloud Infrastructure κάθε μέρα, ποσότητα που ισοδυναμεί κατά προσέγγιση με διάρκειας 93 ετών σε ποιότητα HD. Η δεύτερης γενιάς υποδομή cloud της Oracle, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση στον τομέα της ασφάλειας, θα υποστηρίξει τη Zoom στην παροχή μιας εμπειρίας επικοινωνιών με δυνατότητα άμεσης εφαρμογής σε μεγάλες εταιρείες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό