35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Η Xpeng ετοιμάζει ηλεκτρικό κάτω από 13.000 ευρώ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πόλεμος των τιμών στα ηλεκτρικά στην Κίνα δεν έχει τέλος, με την ΧPeng να ανακοινώνει ένα μεγάλο ηλεκτρικό με τιμή που θα είναι κάτω από τις 13.000 ευρώ.

Το Mona 03 θα είναι βασισμένο στο υπάρχον Xpeng P5, και θα αποτελεί μέρος της νέας σειράς της Xpeng που δίνει έμφαση στην προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και την έξυπνη οδήγηση.

Αναπτυγμένο σε συνεργασία με τον κολοσσό υπηρεσιών μεταφορών Didi, το Mona 03 παρουσιάζει μια συνεργασία όπου η Didi ανέλαβε τον σχεδιασμό του αυτοκινήτου και συνέβαλε στην έρευνα και την ανάπτυξή του.

Η Xpeng θα διαχειριστεί την αλυσίδα εφοδιασμού, την κατασκευή και τις πωλήσεις του οχήματος, συνεργαζόμενη στενά με την Didi για να φέρει αυτό το μοντέλο στην αγορά.

Το Mona 03 είναι ένα κομψό sedan που τοποθετείται κάτω από το P5 στη σειρά της Xpeng.

Αν και η Xpeng δεν έχει κυκλοφορήσει φωτογραφίες του εσωτερικού, οι εξωτερικές εικόνες αποκαλύπτουν μια μεγάλη κεντρική οθόνη στο ταμπλό.

Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου είναι σχετικά συμβατικός αλλά διαθέτει πολύ μοντέρνα φώτα που προσδίδουν έναν χαρακτήρα στην παρουσία του.

Το Mona 03 θα χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Fuyao της Xpeng και θα περιλαμβάνει τα προηγμένα συστήματα αυτόνομης οδήγησης της εταιρείας.

Θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία BYD Blade LFP, προσφέροντας εκτιμώμενη αυτονομία περίπου 500 χιλιομέτρων βάσει του κινεζικού κύκλου δοκιμών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό