25.4 C
Athens
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Xiaomi θα παρουσιάσει και SUV

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κινεζική εταιρεία τεχνολογίας θα παρουσιάσει τον Οκτώβριο μια σειρά από νέα προϊόντα στα οποία θα περιλαμβάνεται, εκτός απροόπτου και ένα νέα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Το οποίο θα έχει αρκετά κοινά με το SU7, μεταξύ αυτών και το πλαίσιο με την επωνυμία Modena, ενώ είναι γνωστό εσωτερικά ως Μ11.

Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα οι της Xiaomi φαίνεται πως έχουν αδυναμία στην Ιταλία γενικά και τη Ferrari ειδικά, μιας και το νέο τους SUV, σε διάφορα renderings που έχουν κυκλοφορήσει και συνήθως δεν πέφτουν και πολύ έξω, μοιάζει πολύ με την Purosangue.

Μάλιστα το παρουσιάζουν και με πόρτες που ανοίγουν ανάποδα όπως στην τελευταία, αλλά είναι άγνωστο αν το μοντέλο παραγωγής θα διαθέτει αυτό το στοιχείο.

Η λογική λέει πως το σύστημα πρόωσης δεν θα διαφέρει από αυτό του SU7, αν και κάποιες φήμες ανατρέπουν όλα τα παραπάνω κάνοντας λόγο για ένα νέο πλαίσιο που θα μπορεί να υποστηρίζει και έκδοση με range extender -θα είναι ένας μικρού κυβισμού κινητήρας εσωτερικής καύσης- προκειμένου να μην τίθεται θέμα αυτονομίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό