24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με κάμερα 150 Megapixel προς τα τέλη του έτους

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέρυσι, η Xiaomi σε συνεργασία με την Samsung κυκλοφόρησαν στην αγορά τον πρώτο αισθητήρα για smartphone των 108MP ο οποίος ενσωματώθηκε σε ορισμένα smartphone της Κινεζικής εταιρείας και στο Galaxy S20 Ultra του Νοτιοκορεάτικου κολοσσού. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Xiaomi θέλει να κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του έτους, ένα smartphone με κάμερα των 150MP η οποία για ακόμη μία φορά θα αναπτυχθεί με την συνεργασία των ίδιων εταιρειών.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ο ISOCELL Bright HMX 108MP έκανε ντεμπούτο με τα Mi Note 10 (hands-on) την περασμένη χρονιά, ωστόσο για το επόμενο smartphone το οποίο θα φιλοξενεί τον νέο αισθητήρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα με τις αναφορές του τμήματος ανάπτυξης της Samsung ο αισθητήρας των 150MP ετοιμάζεται. Για αυτόν τον αισθητήρα γνωρίζουμε μόνο ότι θα έχει 1-inch footprint και θα χρησιμοποιεί τεχνολογία Nonacell η οποία συνδυάζει εννέα pixel σε ένα.

Με αυτόν τον τρόπο οι φωτογραφίες είναι πιο φωτεινές και το τελικό αποτέλεσμα είναι φωτογραφία των 16MP. Επιπλέον, ο γνωστός Ice Universe υποστήριξε στο Weibo ότι η Samsung ετοιμάζει και έναν αισθητήρα στα 250MP. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Samsung ετοιμάζει αισθητήρα 600 Megapixel με σκοπό να ανταγωνιστεί την ανάλυση του ίδιου του ανθρώπινου ματιού!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό