21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Xiaomi αναπτύσσει κινητό με 200W γρήγορη φόρτιση!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Xiaomi δουλεύει πάνω στο πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο με γρήγορη φόρτιση 200W. Σύμφωνα με μια αναφορά στο Weibo από τον “Digital Chat Station”, η νέα συσκευή θα υποστηρίζει επίσης ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση και η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 5000mAh. Το τηλέφωνο θα ανακοινωθεί στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Η Xiaomi είναι μια εταιρία η οποία επενδύει πολύ πάνω στην τεχνολογία φόρτισης, με το Xiaomi Mi 10 Ultra να έχει την πιο γρήγορη φόρτιση για το 2020. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει 120W ενσύρματη γρήγορη φόρτιση, και είναι έτσι από τα ελάχιστα τηλέφωνα που μπορούν να φορτίζουν με τέτοια ταχύτητα.

Σύμφωνα με το “GizChina”, συσκευή θα είναι το Xiaomi Mi Mix 4. Αυτό, θα έχει επίσης under-screen camera (selfie κάμερα κάτω από την οθόνη), συνεχίζοντας την παράδοση των Mix για ένα κινητό όλο οθόνη χωρίς περιθώρια. Αυτό το είχαν καταφέρει στο προηγούμενο μοντέλο Mi Mix 4, χρησιμοποιώντας pop up κάμερα, ώστε η συσκευή να είχε την μέγιστη επιφάνεια να καλύπτεται από την οθόνη μόνο.

Υπάρχει και μια άλλη πιθανή συσκευή για την γρήγορη φόρτιση 200W και είναι και πάλι μια Xiaomi. Σύμφωνα με το GSMArena, το Xiaomi Mi 11 Ultra θα είναι το μυστηριώδες κινητό με την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, παρά το γεγονός ότι είναι σχεδιασμένο να παρουσιαστεί το πρώτο μισό του 2021, νωρίτερα από ότι φημολογείται στο post του Weibo.

Εσείς τι πιστεύετε; Ποια συσκευή νομίζετε ότι θα έχει τέτοια φόρτιση; Είναι κάτι που είναι απαραίτητο να έχει μια συσκευή;

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό