21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Xiaomi ανακοινώνει επίσημα τη συνεργασία της με τη Leica

Ειδήσεις Ελλάδα

Στρατηγική συνεργασία με τη Leica ανακοίνωσε επίσημα η Xiaomi, επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία. Το πρώτο smartphone που ανέπτυξαν από κοινού οι δύο εταιρείες θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Αν οι φήμες πέσουν κι εδώ μέσα, θα πρόκειται για το Xiaomi 12 Ultra.

Η Leica είχε συνεργαστεί προηγουμένως με τη Huawei, ωστόσο οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ προς την εταιρεία την οδήγησαν στην εύρεση άλλων συνεργατών.

Σύμφωνα με το κοινό τους δελτίο Τύπου, η Xiaomi και η Leica μοιράζονται τις ίδιες ιδέες για τη φωτογράφιση μέσω κινητού και θέλουν να ανεβάσουν level την κάμερα. “Η Xiaomi επικεντρώνεται στη δημιουργία της απόλυτης εμπειρίας χρήστη και πάντα ήλπιζε να εξερευνήσει τις δυνατότητες της φωτογραφίας smartphone στο άκρο. Η Xiaomi και η Leica συμφωνούν η μία με τις επιδιώξεις και τις ιδέες της άλλης”, δήλωσε ο CEO της Xiaomi, Lei Jun.

Aπό την πλευρά του, ο CEO της Leica Camera AG, Matthias Harsch, δήλωσε ότι «είναι τιμή να ανακοινώσω τη μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με την Xiaomi» και μίλησε για μια «άνευ προηγουμένου βαθιά διαδικασία συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η Leica και η Xiaomi είναι «πεπεισμένες ότι η πρώτη από κοινού αναπτυγμένη ναυαρχίδα δείχνει την πρωτοποριακή πρόοδο και των δύο εταιρειών». Υπόσχεται «εξαιρετική ποιότητα εικόνας, κλασική αισθητική Leica» και «απεριόριστη δημιουργικότητα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό