31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Η winbank της Τράπεζας Πειραιώς αλλάζει σε Piraeus e-banking!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πλαίσιο της νέας εικόνας της Τράπεζας Πειραιώς, η winbank από τις 4 Ιουνίου άλλαξε σε Piraeus e-banking.

Το Piraeus e-banking μαζί με το Piraeus app για φορητές συσκευές, σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην ηλεκτρονική τραπεζική.

Η εγγραφή σας στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς παραμένει ενεργή και μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο με το username και το password που ήδη χρησιμοποιείτε για τη winbank. Οι λειτουργίες που γνωρίζετε παραμένουν ίδιες.

Επιπλέον, από τις 4 Ιουνίου η εφαρμογή της winbank έγινε αυτόματα updated στο νέο Piraeus app, για όσους έχουν ενεργές τις αυτόματες ενημερώσεις στο κινητό τους.

Η νέα εφαρμογή Piraeus app είναι διαθέσιμη στο Apple Store για συσκευές iOS, στο Google Play για συσκευές Android και στο Huawei AppGallery για τις συσκευές Huawei.

Για να συνδεθείτε στο Piraeus app χρησιμοποιήστε τα ίδια στοιχεία (username και password) που έχετε για το winbank app.

Το ιστορικό των συναλλαγών σας, οι προγραμματισμένες σας συναλλαγές, οι λογαριασμοί, οι κάρτες και όλα τα προϊόντα και οι ρυθμίσεις σας θα βρίσκονται εκεί, όπως τα χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα.

Συνεχίστε τις συναλλαγές σας κανονικά!

Αν δεν έχετε εγγραφεί στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείτε να το κάνετε δωρεάν από το κινητό σας, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, αρκεί να έχετε στο όνομά σας χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς.

Διευκρινήσεις που μπορεί να χρειαστείτε

1. Η winbank δεν καταργείται αλλά μετονομάζεται πλέον σε Piraeus e-banking στο πλαίσιο του νέου εμπορικού σήματος και της εταιρικής εικόνας της Τράπεζας Πειραιώς. Οι λειτουργίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που γνωρίζουν οι πελάτες της Τράπεζας παραμένουν οι ίδιες όπως, και τα στοιχεία με τα οποία πραγματοποιούν είσοδο στον λογαριασμό τους. Οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν μέσω του www.ebanking.piraeusbank.gr ή από την εφαρμογή “Piraeus app”. 

2. Οι λογαριασμοί, οι κάρτες, τα προϊόντα σας και οι υπηρεσίες σας έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις και οι συναλλαγές σας παραμένουν το ίδιο ασφαλείς.

3. Εφόσον είχατε εγκατεστημένη στη συσκευή σας την εφαρμογή winbank και είχατε ορίσει αυτόματο update, θα έχετε λάβει πλέον την εφαρμογή ”Piraeus app”. Πρόκειται για τη νέα επίσημη εφαρμογή ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς (Piraeus e-banking).

4. Αν θέλετε να κατεβάσετε την ανανεωμένη εφαρμογή, μπορείτε να την βρείτε σε όλα τα app stores ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα της κινητής σας συσκευής. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο Apple store για συσκευές με iOS, στο Google Play για συσκευές Android και στο Huawei App Gallery για τις συσκευές Huawei, με την ονομασία «Piraeus» και εκδότη την Τράπεζα Πειραιώς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό