20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η VW παρουσίασε το ID. 2all – Η προσιτή λύση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Volkswagen αποκάλυψε το προσιτό ηλεκτρικό της όχημα με τη μορφή ενός concept που ονομάζεται ID. 2all, με τιμή εκκίνησης 25.000 ευρώ (26.600 $) και εκτιμώμενη αυτονομία 450 χιλιομέτρων (279 μίλια).

Η VW αποκάλυψε το ID. 2all κατά τη διάρκεια μιας επενδυτικής εκδήλωσης στη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η VW περιέγραψε μια στρατηγική που περιλαμβάνει μια επένδυση 180 δισεκατομμυρίων ευρώ σε διάστημα πέντε ετών σε τομείς όπως η παραγωγή μπαταριών και οι πρώτες ύλες, καθώς επιδιώκει να μειώσει το κόστος παραγωγής EV και να ξεπεράσει την Tesla αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς.

Το ID. 2all ήταν το κεντρικό στοιχείο της εκδήλωσης, ένα συμπαγές EV με ελκυστική τιμή και πολλές δυνατότητες. Αν και απλώς μια ιδέα, η VW είπε ότι αναμένει να βάλει το όχημα στην παραγωγή ξεκινώντας από το 2025. Θα είναι ένα από τα 10 plug-in μοντέλα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μέχρι το 2026.

Το προσιτό EV θα είναι επίσης το πρώτο plug-in όχημα της VW με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. όλα τα άλλα μέχρι σήμερα ήταν μονοκινητήρια πισωκίνητα ή διπλής κίνησης σε όλους τους τροχούς. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης θα επιτρέψει επίσης ταχύτερη φόρτιση, με τη VW να προβλέπει ταχύτητα φόρτισης 10 έως 80 τοις εκατό περίπου 20 λεπτών. Το ID. 2all θα είναι ελαφρύ στον αποθηκευτικό χώρο, με 460-1.330 λίτρα όγκου, ανάλογα με τις διαμορφώσεις των καθισμάτων.

Η VW λέει το ID. Το 2all αντιπροσωπεύει μια εντελώς νέα σχεδιαστική γλώσσα, η οποία θα ενημερώσει τη μελλοντική ηλεκτρική γκάμα της. Το 2all μοιάζει με το καταργημένο VW Golf, το εσωτερικό είναι αρκετά διαφορετικό από την τρέχουσα παραγωγή EV της εταιρείας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό