28.6 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Η Volkswagen ανανεώνει το T-Cross

Ειδήσεις Ελλάδα

Την facelift έκδοση του T-Cross παρουσίασε σήμερα η Volkswagen, με το μοντέλο να βρίσκεται στην αγορά 4 χρόνια και να έχει σημειώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 1,2 εκατ. πωλήσεις. Μάλιστα, η εταιρία αναφέρει πως η φετινή παραγωγή του μοντέλου έχει γίνει ήδη sold out, με την ανανεωμένη έκδοση να προσφέρεται και σε 3 νέα χρώματα (Grape Yellow, Clear Blue Metallic και Kings Red Metallic).

Το μοντέλο διαθέτει νέα LED φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες, φωτεινή ράβδο στη μάσκα, ασημί προστατευτικά στους προφυλακτήρες και νέες ζάντες. Το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 2,7 εκατοστά και φτάνει στα 4,135 μέτρα, με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2,563 μέτρα.

Στο εσωτερικό υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 8″ ή 10″, οθόνη αφής 8″ ή 9,2″, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να έχει αναβαθμιστεί, με τις εκδόσεις με αυτόματο έλεγχο κλιματισμού να έχουν φωτιζόμενα χειριστήρια αφής.
Η εταιρία αναφέρει πως έχει τοποθετήσει μαλακά πλαστικά, με τον χώρο αποσκευών να κυμαίνεται μεταξύ 385 και 455 λίτρων και να φτάνει έως τα 1.281 λίτρα μετά την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Μηχανικά ο 1.0 TSI τρικύλινδρος κινητήρας αποδίδει 95 και 115 ίππων, με την έκδοση με τα 95 άλογα να συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ η δυνατότερη έκδοση μπορεί να συνδυαστεί είτε με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο είτε με αυτόματο επτατάχυτο διπλού συμπλέκτη.
Ο 1.5 TSI παράγει 150 άλογα και συνδυάζεται με DSG κιβώτιο, με όλους τους κινητήρες να στέλνουν την κίνηση στον μπροστά άξονα.

Οι παραδόσεις του ανανεωμένου T-Cross θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2024, με την VW να ξεκινά να δέχεται παραγγελίες γι’αυτό από το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό