25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η UEFA πρότεινε τον Γάλλο, Στεφάν Λανουά για πρόεδρο της ΚΕΔ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΠΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
31.07.2024 | 17:48

Ο Γάλλος διαιτητής, Στεφάν Λανοΐ
LOIC VENANCE/AFP

Η UEFA απέστειλε στην ΕΠΟ και τον πρόεδρο της, Μάκη Γκαγκάτση, την πρότασή της για την στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Αυτά είναι τα τρία ονόματα.

Στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, υποβλήθηκε η πρόταση-υπόδειξη της UEFA για την στελέχωση της ΚΕΔ και αυτή περιλαμβάνει τρία ονόματα από επιφανή μέλη τριών κορυφαίων, ποδοσφαιρικά, χωρών.

Συγκεκριμένα, για πρόεδρος προτείνεται ο Γάλλος, Στεφάν Λανουά, για αναπληρωτής πρόεδρος και VAR project manager, ο Πάολο Βαλέρι και τρίτο μέλος ο Ισπανός, Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντες.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, διαβεβεβαίωσε γι προσωπική υποστήριξη στο έργο του, καθώς και τα τρία στελέχη που επελέγησαν εκ μέρους του.

Μάλιστα, ο ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών τής Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Ζόραν Λάκοβιτς, σκοπεύουν να παραστούν προσωπικά σε ένα από τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν προσεχώς στην Ελλάδα.

Τα ‘”φώτα” πέφτουν στον Στεφάν Λανουά, ο οποίος εκπροσωπεί την Γαλλία, η οποία θεωρείται πως διαθέτει από τους κορυφαίους διαιτητές, όπως είναι ο Λετεσιέ, που διηύθυνε τον τελικό του Euro, και ο Κλερμάν Τουρπέν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό