18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η UEFA προειδοποιεί Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία για την υποψηφιότητα του Euro 2028

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι επικεφαλής της υποψηφιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας για τη διοργάνωση του Euro 2028 έχουν προειδοποιηθεί ότι η UEFA είναι απογοητευμένη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα των έγκυρων Times, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία παρατηρεί καθυστερήσεις στη σύναψη εγγυήσεων σχετικά με την αστυνόμευση, τα αεροδρόμια, τις φορολογικές απαλλαγές και το στάδιο της Τότεναμ, το οποίο έχει προταθεί ως μία από τις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία έχουν υποβάλει κοινή προσφορά για τη διοργάνωση του τουρνουά και αντιμετωπίζουν την Τουρκία στην ψηφοφορία της UEFA, η οποία πρόκειται να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2023.

Είναι κατανοητό ότι η Τουρκία έχει ήδη υπογράψει όλες τις εγγυήσεις της, ενώ η UEFA είχε πολύ λιγότερα προβλήματα με τους διοργανωτές του Euro 2024, τη Γερμανία, από ό,τι το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία.

Σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίζουν οι Times, το μήνυμα έχει περάσει στους επικεφαλής της κοινής υποψηφιότητας ότι θα πρέπει να διευθετήσουν επειγόντως το ζήτημα των εγγυήσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό