27 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Η UEFA… ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η είδηση υπήρχε στην… περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά πλέον φαίνεται να είναι κι επίσημη. Ο Παναθηναϊκός την σεζόν που μας έρχεται θα χρησιμοποιήσει ξανά ως έδρα το ΟΑΚΑ και θα αποχωρήσει από την «Λεωφόρο», όπως ανακοίνωσε… άθελά της η UEFA.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε τις ημερομηνίες και τις ώρες που ο Παναθηναϊκός θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο και επισημοποίησε ως έδρα του «τριφυλλιού» το ΟΑΚΑ. Στο γήπεδο έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες, το στέγαστρο έχει αφαιρεθεί και πλέον το ΟΑΚΑ καλύπτει τις προϋποθέσεις ώστε να μπορέσει να ξαναγίνει έδρα.

uefa.com

Ο Παναθηναϊκός στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) – Μάριμπορ (Σλοβενία), στις 25 Ιουλίου. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την 1η Αυγούστου, εκτός Ελλάδας με τους «πράσινους» φιλοξενούμενους. Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ ως έδρα σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν φέτος, ακόμη δηλαδή και σε αυτά του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Κι όχι μόνο στα ευρωπαϊκά όπως έγινε πέρυσι. Την σεζόν που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε εκεί στα play-off του Champions League απέναντι στην Μπράγκα (0-1), αλλά και στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2-0)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό