28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Triumph αποκαλύπτει τις Speed Twin 1200 RS και Speed Twin 1200

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές βελτιώσεις για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, η οποία είναι πιο εστιασμένη, με ακόμη πιο άμεση αίσθηση και απόκριση.

Διαθέσιμη στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2025, η νέα Speed Twin 1200 διαθέτει αναβαθμίσεις στην ανάρτηση , συμπεριλαμβανομένου του πιρουνιού Marzocchi και των διπλών πίσω αμορτισέρ Marzocchi, βελτιώνοντας την αίσθηση και τον δυναμισμό στην οδική συμπεριφορά.

Οι νέες τεχνολογίες, όπως το καλύτερο γωνιακό ABS και ο Γωνιακός Έλεγχος Πρόσφυσης, ενσωματώνονται με διακριτικό τρόπο. Η εμφάνιση έχει ανανεωθεί για να συνδυάσει ένα φωτεινό, σύγχρονο σπορ στυλ με το μοντέρνο κλασικό σχεδιαστικό DNA και διαθέτει όμορφες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Triumph.

Το νέο μοντέλο RS θα προσφέρει ακόμα περισσότερα στους αναβάτες. Η πιο σπορ εργονομία, χάρη στο επανατοποθετημένο τιμόνι και τα τραβηγμένα προς τα πίσω μαρσπιέ, συνδυάζονται με ένα εξαιρετικό επίπεδο προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένου του πλήρως ρυθμιζόμενου πιρουνιού Marzocchi, των πίσω αμορτισέρ κορυφαίων προδιαγραφών Öhlins, καθώς και των δαγκάνων Brembo Stylema. Ένα ζευγάρι ελαστικά Metzeler Racetec RR K3 τοποθετείται ως στάνταρ και το Triumph Shift Assist περιλαμβάνεται για πρώτη φορά σε μια Modern Classic.

Ο Chief Product Officer της Triumph, Steve Sargent, δήλωσε: «Η νέα Speed Twin 1200 RS είναι πιο εστιασμένη, με περισσότερη αίσθηση και με ακόμη πιο άμεσες αποκρίσεις. Είναι σχεδιασμένη για αναβάτες που θέλουν το απόλυτο καλύτερο σε δυναμικές επιδόσεις, με κλασική σπορ εμφάνιση. Οι αναβαθμίσεις στη νέα Speed Twin 1200 είναι μια σημαντική εξέλιξη για αυτό το πολυαγαπημένο μοντέλο, και όπως πάντα, φροντίσαμε να διατηρήσουμε την ανώτερη οδική συμπεριφορά και το κλασικό στυλ που όλοι θαυμάζουν, ενώ εισάγουμε επιπλέον ισχύ και τεχνολογία που βελτιώνουν την εμπειρία οδήγησης ».

Αξεσουάρ

Περισσότερο από το 70% των πελατών Speed Twin προσθέτουν αξεσουάρ Triumph στη μοτοσυκλέτα τους, αντανακλώντας το προσωπικό τους στυλ, γι’ αυτό υπάρχει η επιλογή να προσθέσετε πάνω από 50 γνήσια αξεσουάρ, όπως τιμόνι με κλιπ-ον, μια καπιτονέ σέλα σχήματος bullet ή ένα καπάκι μονόσελου, για όσους αναζητούν μια σύγχρονη café racer.

Τιμές

Οι τιμές για την ελληνική αγορά θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό