16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Toyota teasάρει ένα concept για το Le Mans

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Toyota ετοιμάζεται για τον φετινό 24ωρο αγώνα στο Le Mans, με το αγωνιστικό της τμήμα -η Toyota Gazoo Racing– να ανακοινώνει ότι εκεί θα αποκαλύψει ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο, δίνοντας μια teaser φωτογραφία αυτού.
Ο θρυλικός αγώνας αντοχής του Le Mans έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου, και το Autoblog.gr θα βρεθεί στα pits και τα paddocks της πίστα του La Sarthe για να τον καλύψει.

Ο αγώνας αντοχής γιορτάζει φέτος την 100η επέτειο, με την Toyota να διαθέτει ένα δικό της περίπτερο στα paddocks για να δείξει το πειραματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο GR Corolla, το οποίο κινείται με κινητήρα εσωτερικής καύσης που καταναλώνει υδρογόνο.

Ωστόσο, μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλεί το concept που θα φέρει η ιαπωνική εταιρία, με την Toyota Gazoo Racing να μην αποκαλύπτει την ταυτότητα του οχήματος, αναφέροντας μόνο ότι θα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί μέσω πολλών προκλήσεων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Παρατηρώντας τον εμπρός προφυλακτήρα, το πρωτότυπο μάλλον δεν σχετίζεται με το GR Super Sport, η εξέλιξη του οποίου φέρεται να έχει σταματήσει μετά από μια φωτιά που πήρε ένα πρωτότυπο κατά τη διάρκεια δοκιμών πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Κλείνοντας, μαζί με τον εθνικό οργανισμό τουρισμού της Ιαπωνίας (JNTO) και τη Mazda, την πρώτη ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία που κέρδισε το Le Mans το 1991, η TGR θα διοργανώσει μια θεματική έκθεση για την προώθηση του τουρισμού στην Ιαπωνία και την παρουσίαση των προσπαθειών της τεχνολογικής ανάπτυξης για την υλοποίηση μιας κοινωνίας στην Ιαπωνία ουδέτερη από άνθρακα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό