27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Η Toyota ετοιμάζει ένα σούπερ σπορ SUV;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ψηφιακός καλλιτέχνης Theottle οραματίστηκε ένα Toyota Crown Sport με μια ολοκληρωμένη μετατροπή GR, με αποτέλεσμα ένα εκπληκτικό hyper hatch προδιαγραφών ράλι.

Η Gazoo Racing φημολογείται ότι αναπτύσσει μια έκδοση επιδόσεων του crossover Toyota Crown και αυτή η ψηφιακή απεικόνιση φαντάζεται μια παρόμοια μεταμόρφωση για το Crown Sport.

Ο σχεδιασμός δανείζεται επιθετικά στοιχεία από το ανανεωμένο Toyota GR Yaris, συμπεριλαμβανομένου του μπροστινού προφυλακτήρα και των φτερών του, τα οποία διαθέτουν μεγαλύτερες εισαγωγές και πλευρικές γρίλιες.

Το προφίλ διαθέτει νέες ζάντες αλουμινίου με κόκκινες δαγκάνες φρένων και φαρδύτερα πίσω φτερά από το Toyota GR Corolla.

Στο πίσω μέρος, μια τεράστια πτέρυγα οροφής, ένας διαχύτης, ένα τρίτο φως φρένου τύπου F1 και διπλές απολήξεις που ενσωματώνονται σε έναν αναθεωρημένο προφυλακτήρα ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Το Crown Sport έχει συχνά συγκριθεί με μια οικονομική Ferrari Purosangue λόγω της εξωτερικής του σχεδίασης. Αυτό το render, με τις rally-spec τροποποιήσεις του, προσφέρει μια μοναδική και σπορ ερμηνεία του SUV.

Αν η Toyota δημιουργούσε ένα GR Crown Sport, πιθανότατα θα διέθετε βελτιωμένη αεροδυναμική, ένα πλαίσιο που θα ήταν εστιασμένο στην πίστα και έναν πιο ισχυρό κινητήρα.

Επί του παρόντος, το πιο ισχυρό σύστημα κίνησης για το Crown Sport στην Ιαπωνία είναι ένα PHEV 306  ίππων με ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης E-Four.

Παραμένει αβέβαιο αν κάποια μοντέλα της σειράς Crown θα λάβουν το σήμα GR και εν τέλει σε ποιες αγορές θα πωληθούν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό