17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Tesla ανακαλεί 107.293 αυτοκίνητα της στη Κίνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τον ίδιο λόγο που ανακάλεσε 129.930 αυτοκίνητά της στις ΗΠΑ, η Tesla προχωρά στην ανάκληση 107.293 Model S, Model X, Model 3 και Model Y στη Κίνα.
Αιτία του προβλήματος είναι η υπερθέρμανση του επεξεργαστή του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία στην κεντρική οθόνη αφής.
Όπως αναφέρει η Tesla, κατά τη διάρκεια της γρήγορης φόρτισης ή κατά την προετοιμασία της μπαταρίας για γρήγορη φόρτισης ο επεξεργαστής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ενδέχεται να υπερθερμανθεί και να έχει ως αποτέλεσμα η οθόνη είτε να λειτουργεί με καθυστέρηση είτε να μην δείχνει τίποτα.

Έτσι ο οδηγός δεν θα έχει εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας αλλά και πρόσβαση σε άλλες πληροφορίες και ρυθμίσεις, όπως και στις ρυθμίσεις ελέγχου των υαλοκαθαριστήρων, των λειτουργιών οδήγησης και άλλων προειδοποιητικών φώτων, αυξάνοντας τον κίνδυνο σύγκρουσης.
Η Tesla θα λύσει το πρόβλημα εγκαθιστώντας νέο λογισμικό που βελτιώνει τη διαχείριση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή, λογισμικό που θα εγκατασταθεί αυτόματα στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα μέσω over-the-air αναβάθμισης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό