23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η TeamViewer ενσωματώνεται στο IBM Maximo

Ειδήσεις Ελλάδα

Η TeamViewer, που δραστηριοποιείται στις λύσεις ασφαλών απομακρυσμένων συνδέσεων, ανακοίνωσε την ενσωμάτωσή της με το IBM’s Maximo leading Enterprise Asset Management (EAM) και το Asset Performance Management (APM) solutions.

Η ενσωμάτωση αυτή επιτρέπει στις εταιρείες να υποστηρίζουν απομακρυσμένα το διαχειριζόμενο Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) ψηφιακά από οπουδήποτε χωρίς να προκύπτει η ανάγκη της συντήρησης επιτόπου. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνεται η διαθεσιμότητα αισθητά και μειώνονται τα κόστη μέσω της κεντρικής διαχείρισης.

Λόγω της παγκόσμιας κατανομής της παραγωγής, όλοι οι τύποι των εταιρειών με μεγάλες επενδύσεις σε φυσικά και ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αγωνίζονται για τη διατήρηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας. Το Digital Transformation και οι IoT συσκευές έχουν ως στόχο να δοθεί περισσότερος έλεγχος σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων, αλλά η παρακολούθηση δεδομένων ή άλλων πληροφοριών και ο έλεγχος των διαφορετικών λειτουργιών είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Η TeamViewer μπορεί να παρέχει αυτή την παρακολούθηση και ψηφιακή πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα, βελτιώνοντας την εποπτεία και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις ασφάλειας.

Η TeamViewer ενσωματώνεται άψογα με το IBM Maximo, επιτρέποντας στους πελάτες να παρακολουθούν και να οπτικοποιούν τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και να ενεργούν με βάση τις πληροφορίες όταν είναι απαραίτητο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συνδέονται και να αντιμετωπίσουν απομακρυσμένα προβλήματα του Maximo με τις τελικές διαχειριζόμενες συσκευές.

Οι ενσωματωμένες λειτουργίες της απομακρυσμένης συνδεσιμότητας της TeamViewer επιτρέπουν τον τηλεχειρισμό τόσο των τελικών σημείων IoT όσο και των ψηφιακών στοιχείων IT. Οι διαχειριστές IT μπορούν να επιδιορθώσουν προβλήματα σε πραγματικό κόσμο σαν να είχαν φυσική παρουσία μπροστά από τις συσκευές ακόμη και να συνδεθούν στο απομακρυσμένο τερματικό για πλήρη πρόσβαση σε επίπεδο γραμμής εντολών.

Πλεονεκτήματα:

Αυξήστε την αποτελεσματικότητα του εργατικού δυναμικού που εστιάζεται στην απομακρυσμένη συντήρηση και υποστήριξη

Βελτιώστε την παραγωγή και το χρόνο λειτουργίας με την ταχύτερη επίλυση τεχνικών προκλήσεων

Εξοικονομήστε κόστος συντήρησης, χειριζόμενοι τη συντήρηση απρόσκοπτα και από απόσταση

Προσαρμοσμένη ενσωμάτωση βάσει μεμονωμένων αναγκών πελατών

«Οι συσκευές IoT παρέχουν αυξανόμενη επιχειρηματική αξία σε πολλούς κλάδους, βιομηχανίες και σχετικές περιπτώσεις χρήσης», λέει ο Alfredo Patron, Vice President της επιχειρηματικής ανάπτυξης της TeamViewer. «Καθώς όλο και περισσότερες συσκευές έρχονται στο digital, η διαχείριση και η υποστήριξη αυτών των συσκευών IoT γίνεται μεγάλη πρόκληση. Ο συνδυασμός των δυνατοτήτων του IBM Maximo EAM και των λύσεων διαχείρισης επιδόσεων, το TeamViewer IoT θα εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα στους οργανισμούς, ενώ θα τους επιτρέψει να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη των βασικών δραστηριοτήτων τους».

Το IBM Maximo είναι μια κορυφαία στην αγορά πλατφόρμα που χρησιμοποιεί προηγμένα εργαλεία ανάλυσης και δεδομένα IoT για τη βελτίωση της διαθεσιμότητας λειτουργίας και τη μείωση του κινδύνου. Τώρα, οι επιχειρησιακοί ηγέτες τεχνολογίας έχουν τα εργαλεία για τη λειτουργία φυσικών περιουσιακών στοιχείων υψηλής αξίας με ορατότητα και έλεγχο σε ολόκληρη την επιχείρηση για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, την επέκταση των κύκλων ζωής των περιουσιακών στοιχείων και τη μείωση του λειτουργικού χρόνου διακοπής και κόστους.

Για να αξιοποιήσουν αυτήν την ενσωμάτωση, οι οργανισμοί πρέπει να διαθέτουν ένα IBM Maximo και ένα συμβατό πρόγραμμα TeamViewer. Περισσότερες πληροφορίες στο www.teamviewer.com/en/integrations/ibm-maximo/ .

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό