18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Team Future ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου BWIN

Ειδήσεις Ελλάδα

Σαββατοκύριακο επιτυχιών ήταν αυτό που πέρασε για την Team Future της bwin, η οποία σάρωσε τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο διεξήχθη στην Πάτρα το Σάββατο (05/06) και την Κυριακή (06/06)! Οι αθλητές της bwin έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πρόσθεσαν νέα μετάλλια στη συλλογή τους!

Αναλυτικά, ο Οδυσσέας Μουζενίδης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία Κ-23, ο Κωνσταντίνος Ζήκος ασημένιο στα 100μ, η Αναστασία Ντραγκομίροβα δύο χρυσά στη σφαιροβολία γυναικών και στη σφαιροβολία Κ-23, η Σοφία Κεσσίδη ασημένιο στη δισκοβολία γυναικών, η Ελίνα Τζένγκο χρυσό στο ακόντιο γυναικών, η Κατερίνα Δαλάκα ασημένιο στα 100 και στα 200 μέτρα, ενώ ο Τάσος Λατιφλλάρι έκανε… νταμπλ, με χάλκινα μετάλλια στη σφαιροβολία και στη δισκοβολία!

Η Team Future της bwin απαρτίζεται από 18 ταλαντούχους αθλητές ατομικών αγωνισμάτων, οι οποίοι αποτελούν την ελίτ της νέας γενιάς και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες να ονειρεύονται μαζί τους για μια πιο δυνατή αθλητική παρουσία της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο.

Η bwin βρίσκεται στο πλευρό τους σε κάθε δυσκολία, βοηθώντας τους να πετύχουν το όνειρό τους, που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πολύπλευρη στήριξή της δείχνει ότι αποδίδει καρπούς και η εξέλιξη των αθλητών είναι η καλύτερη απόδειξη!

bwin, Χορηγός Προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»

Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παίγνιων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα. Η bwin  στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω των χορηγιών της στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην Turkish Airlines EuroLeague, καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα δρομικά events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»,  υποστηρίζει 18 Έλληνες πρωταθλητές που διεκδικούν την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2021. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει, στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων. Περισσότερα στο bwincares.gr.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό