12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Suzuki συνεχίζει το teasing του S-Cross, παρότι αυτό έχει διαρρεύσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι και αν έχει διαρρεύσει πλήρως το νέο S-Cross, η Suzuki συνεχίζει το teasing του δημοφιλούς μοντέλου της, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία, το νέο SUV της θα διαθέτει την παγκοσμίου φήμης τεχνογνωσία της σε SUV, η οποία μετρά πάνω από 50 χρόνια.Το νέο S-Cross έχει εντελώς νέο σχεδιασμό σε σχέση με την τρέχουσα γενιά, ενώ φαίνεται να έχει έναν πιο crossover χαρακτήρα, καθώς η απόσταση από το έδαφος δείχνει αυξημένη. Ο Lopez Frade, πρόεδρος της Suzuki της Ιβηρικής χερσονήσου, δήλωσε πρόσφατα για το νέο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη:
Ναι. Το S-Cross βρίσκεται τώρα στην τρίτη γενιά του και θα έχουμε μια παρουσίαση του νέου μοντέλου στα τέλη Νοεμβρίου, πιθανώς την τελευταία εβδομάδα. Και αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε προβλήματα από τους προμηθευτές για το μοντέλο. Ελπίζω να φτάσει στους αντιπροσώπους μας τα Χριστούγεννα ως ένα καλό χριστουγεννιάτικο δώρο, για όποιον θέλει ένα καλό αυτοκίνητο.

Μηχανικά, το ευρωπαϊκών προδιαγραφών S-Cross αναμένεται να φέρει έναν κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt, απόδοσης 103 ίππων και 138 Nm ροπής. Αυτός θα συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η ιαπωνική εταιρία θα προσφέρει επίσης και το σύστημα τετρακίνησης AllGrip.1Το crossover αναμένεται να διατίθεται και με τον 1.400άρη turbo κινητήρα Boosterjet, που παράγει 127 ίππους και 235 Nm ροπής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό