18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Subaru παρουσίασε το Ascent Onyx Edition

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο χρόνια μετά το επίσημο λανσάρισμα του Ascent στην Αμερική, η Subaru παρουσίασε σήμερα την Onyx Edition του μεγάλου SUV της, η διαθεσιμότητα της οποίας ξεκινά άμεσα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Το Ascent Onyx Edition ξεχωρίζει από το εντελώς μαύρο παρουσιαστικό του, κάτι που σημαίνει ότι λείπουν όλες οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες στη μάσκα, στα περιγράμματα των γυάλινων επιφανειών, κλπ., ενώ υπάρχουν και μαύρες ζάντες.

Η νέα έκδοση βασίζεται στο ανώτατο εξοπλιστικό επίπεδο, το Premium, και διαθέτει -μεταξύ άλλων- δερμάτινα καθίσματα Nappa, Full LED φωτιστικά σώματα, premium ηχοσύστημα της Harman/Kardon, εμπρός και πίσω κάμερα, ηλεκτρικά ανοιγόμενη και συρόμενη ηλιοροφή κλπ.
Στο εσωτερικό υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων που μπορούν να φιλοξενήσουν 7 επιβάτες, με την διαρρύθμιση τους να είναι 2+2+3. Μηχανικά, εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο boxer κινητήρας 2,4-λίτρων, απόδοσης 260 ίππων και 375 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα αυτόματο CVT κιβώτιο, μεταφέροντας την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό