16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η spin-off σειρά του John Wick αποτελείται από τρία επεισόδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επερχόμενη μίνι σειρά του John Wick με τίτλο The Continental προσέλαβε σκηνοθέτη και έχουμε πλέον μία καλύτερη εικόνα με βάση τις πληροφορίες που δόθηκαν. Εν ολίγοις, η σειρά θα αποτελείται από τρία επεισόδια, όπου το καθένα θα έχει διάρκεια 90 λεπτά.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης του The Book of Eli, Albert Hughes θα σκηνοθετήσει δύο επεισόδια (το πρώτο και το τρίτο) της σειράς και ο προϋπολογισμός θα αγγίζει τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια πληροφορία σχετικά με το ποιος θα σκηνοθετήσει το δεύτερο επεισόδιο.

Ο αρχικός σεναριογράφος του John Wick, Derek Kolstad επιστρέφει ως εκτελεστικός παραγωγός στο The Continental και ο Da Leitch, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά John Wick από την αρχή θα είναι εξίσου εκτελεστικός παραγωγός, ενώ ο ίδιος ο Keanu Reeves λέγεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για τη θέση παραγωγού.

H σειρά The Continental λαμβάνει χώρα 40 χρόνια πριν από τα κύρια γεγονότα της σειράς ταινιών John Wick. Ο βασικός χαρακτήρας είναι ένας νεαρός εν ονόματι Winston, που δημιουργεί ένα καταφύγιο για «δυσάρεστους τύπους» με φόντο τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1970.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό