24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η spin-off σειρά του Inside Out έρχεται τον Δεκέμβριο στο Disney+!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το spin-off του Inside Out με τίτλο Dream Productions έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ταυτόχρονα στέλνει την πρώτη πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά της Pixar στο επόμενο έτος.

Η Disney διανύει μια πολύ καλή χρονιά και αυτό οφείλεται κυρίως στο πόσο καλά τα πήγε το Inside Out 2. Η ταινία έχει εισπράξει 1,687 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office, καθιστώντας την την πιο κερδοφόρα ταινία animation όλων των εποχών (την προηγούμενη θέση κατείχε επίσης η Disney με το remake του Lion King του 2019, που τώρα έχει πέσει στη δεύτερη θέση). Τώρα, η Disney επιβεβαίωσε ότι το επερχόμενο spin-off των δημοφιλών ταινιών της Pixar, το Dream Productions, θα κυκλοφορήσει στην υπηρεσία Disney+ στις 11 Δεκεμβρίου, εγκαίρως δηλαδή για τα Χριστούγεννα. Είναι ξεκάθαρο ότι η Disney θέλει να εκμεταλλευτεί το hype του Inside Out 2, καθώς το sequel είναι πλέον διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε και στο Disney+, ενώ το Dream Productions αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

Το πρώτο teaser κυκλοφόρησε για τη νέα σειρά, το οποίο, όπως είναι αναμενόμενο, μοιάζει με τις ταινίες αλλά με δίνεται μεγάλη έμφαση στα όνειρα. Η περιγραφή της σειράς εξηγεί ότι το Dream Productions είναι:

Μια ολοκαίνουργια σειρά στημένο μέσα στο μυαλό της Riley, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. κάθε βράδυ, στην ώρα τους και με τον σωστό προϋπολογισμό. Η Riley μεγαλώνει και όταν οι αναμνήσεις της χρειάζονται κάποια επιπλέον επεξεργασία, η Joy και τα υπόλοιπα συναισθήματα τις στέλνουν στο Dream Productions.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό