22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Sony Honda Mobility teasάρει το πρώτο της μοντέλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Honda και η Sony ανακοίνωσαν την ίδρυση μιας κοινοπραξίας -το όνομα της οποίας είναι Sony Honda Mobility Inc- με έδρα το Τόκιο, και σήμερα η νεοσύστατη εταιρία έδωσε ένα teaser του πρώτου της μοντέλου.
Μια έκδοση προπαραγωγής αυτού θα κάνει το ντεμπούτο της στις 4 Ιανουαρίου του 2023, στο Λας Βέγκας λίγο πριν από τη Consumer Electronics Show (CES). Οι παραδόσεις του θα ξεκινήσουν πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η παραγωγή του μοντέλου θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της Honda στη Βόρεια Αμερική.

Σύμφωνα με τη στρατηγική της Sony Honda Mobility, οι προπαραγγελίες για το πρώτο της μοντέλο θα ανοίξουν το πρώτο εξάμηνο του 2025 και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν πριν από το τέλος του ίδιου έτους. Μετά την κυκλοφορία στις ΗΠΑ, οι πωλήσεις του στην Ιαπωνία θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2026.
Το teaser μόλις και μετά βίας παρέχει μια γεύση του οχήματος και το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε είναι το καπό και την περιοχή στο κάτω μέρος μιας πόρτας.

Να θυμίσω ότι κάθε μία από τις Sony και Honda κατέχει από 50% της νέας εταιρείας, ενώ με τον ίδιο τρόπο θα μοιραστούν και οι ανώτατες διοικητικές θέσεις. Το στέλεχος της Honda, Yasuhide Mizuno, αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και το στέλεχος της Sony, Izumi Kawanishi, αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου και του διευθυντή επιχειρήσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό