19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Sony λέει ότι δε θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από λίγες ημέρες μία αγγελία εργασίας της Sony στην Ιαπωνία αποκάλυπτε ότι το επερχόμενο PlayStation 5 θα κυκλοφορούσε τον ερχόμενο Οκτώβριο. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε, ούτε διαψεύστηκε επίσημα από την εταιρεία, ώστε να προκύψουν τα πρώτα σενάρια.

Ωστόσο, η γνωστή φίρμα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμβεί, όταν κλήθηκε να απαντήσει θετικά ή αρνητικά γι’ αυτή την πληροφορία από το ιαπωνικό μέσο ενημέρωσης Famitsu.

Η δήλωση της Sony ήταν πως το τμήμα προσλήψεων συμπεριέλαβε εσφαλμένα τον Οκτώβριο ως μήνα κυκλοφορίας της νέας κονσόλας. Βέβαια, ακόμα κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωσή της, ώστε να μάθουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το PS5.

Πάντως, τα υπάρχοντα δεδομένα δείχνουν ότι μάλλον αυτό θα γίνει στα τέλη του έτους, δηλαδή Νοέμβριο ή Δεκέμβριο. Από εκεί και πέρα, η Sony έχει αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες για τη νέα της κονσόλα.

Μετά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ακολούθησε η παρουσίαση του χειριστηρίου, με το DualSense να αντικαθιστά το DualShock, ενώ πρόσφατα παρουσίασε κι ένα νέο brand name για την κυκλοφορία των αποκλειστικών τίτλων της, την PlayStation Studios.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και πότε θα αποφασίσει να βγάλει στην αγορά η Microsoft το Xbox Series X, καθώς αποτελεί μεγάλο αντίπαλο του PS5.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό