16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Skoda δίνει ένα teaser του Kodiaq facelift

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία εβδομάδα πριν από την ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα, η Skoda έδωσε σήμερα ένα teaser που αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες του ανανεωμένου Kodiaq. Το τσέχικο SUV, προαιρετικά διαθέσιμο με επταθέσια διάταξη, θα διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο, ακόμη πιο εντυπωσιακό μπροστινό μέρος με μια πιο όρθια και εξαγωνική μάσκα.

Ακόμα, θα φέρει ένα επανασχεδιασμένο καπό, με τα φωτιστικά σώματα να είναι πιο λεπτά από τον προκάτοχό του και να συνδυάζονται με τα φώτα ομίχλης που βρίσκονται παρακάτω για να δημιουργήσουν ένα νέο πρόσωπο με τέσσερα “μάτια”.

Τέλος, και πίσω θα υπάρχουν νέα φώτα που θα αντικατοπτρίζοντας τα αντίστοιχα του εμπρός μέρους, και θα φέρουν νέα οπτική υπογραφή, μια πιο επίπεδη έκδοση του κλασικού σχήματος C. Μηχανικά αναμένουμε την ίδια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα προστεθεί και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Τα αποκαλυπτήρια του Kodiaq facelift θα γίνουν στις 13 Απριλίου, και -εκτός ανανεωμένης εμφάνισης- το μοντέλο θα διαθέτει και τεχνολογικές βελτιώσεις. Το Kodiaq βρίσκεται στην αγορά από το 2017 και μέχρι σήμερα έχει σημειώσει περισσότερες από 600.000 πωλήσεις στις 60 χώρες όπου πωλείται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό