30.6 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Η Sharon Johnson, μαμά έξι παιδιών, έχει έξι μυστικά για να οργανώσεις το καλοκαίρι σας σωστά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μαμά influencer έχει για εσένα πρακτικές συμβουλές, όχι μόνο θεωρίες. Πώς θα οργανώσεις το καλοκαίρι, τώρα που τα summer camps σταματούν και τα σχολεία έχουν κλείσει! 

Το καλοκαίρι είναι εδώ, τα σχολεία έχουν κλείσει, οι παιδικοί σταθμοί θα κλείσουν, τα θερινά camps θα ολοκληρωθούν, οι κατασκηνώσεις θα τελειώσουν.

https://www.instagram.com/reel/C7zo6zbh6CX/

Και η μάνα – κουράγιο, εσύ, πρέπει να βρεις τον τρόπο να κρατήσεις τα παιδιά χαρούμενα, χωρίς να είναι κολλημένα σε μια οθόνη και χωρίς να κινδυνεύει η δική σου ψυχική υγεία.Τι χρειάζεσαι;

Σωστή οργάνωση και τις συμβουλές της mom influencer, Sharon A. Life ή Shara Johnson όπως είναι το πραγματικό της όνομα.

Η Sharon είναι μαμά έξι παιδιών και βρίσκει αυτή τους τρόπους οργάνωσης για να το αξιοποιούμε εμείς οι υπόλοιπες μαμάδες σε απόγνωση.

Την πρώτη εβδομάδα των παιδιών στο σπίτι η mom expert δεν επιτρέπει καμία οθόνη ή ηλεκτρονικό μέσο. Η ίδια περιγράφει την εβδομάδα αυτή ως κολαστήριο αλλά η αλήθεια είναι όπως τονίζει πως εφόσον η πρώτη εβδομάδα αποδειχτεί σούπερ βαρετή, το υπόλοιπο καλοκαίρι είναι πολύ καλύτερο και τα παιδιά δεν στοχεύουν σε μια οθόνη για να περάσουν τον χρόνο τους.

Έπειτα, έχουμε το μεγάλο ημερολόγιο. Όλες οι δράσεις που θέλουν να κάνουν τα παιδιά καθημερινά μπαίνουν σε αυτό, το οποίο η μαμά έξι παιδιών κρεμάει στο σαλόνι. Αν μια δραστηριότητα δεν έχει εξαρχής καταγραφεί, δεν υλοποιείται. Αν πάλι δεν προλάβει η οικογένεια να υλοποιήσει κάποια δραστηριότητα, τότε αυτή μεταφέρεται σε άλλη ημέρα.

https://www.instagram.com/reel/C7UhODFPgS8/

Όσον αφορά το φαγητό που αποτελεί το πιο δύσκολο τασκ οργάνωσης, τα παιδιά γνωρίζουν apriori, πως κάθε ημέρα υπάρχει μια διαφορετική θεματική, ειδικά στο πρωινό ή μεσημεριανό.

Η Δευτέρα είναι για τα smoothies, η Τρίτη για τα αυγά, την Τετάρτη έχουμε σφολιάτες, μια ημέρα φαγητό απέξω και καθώς όλοι γνωρίζουν τι έχει, όλοι ξέρουν πως δεν μπορούν να ζητήσουν κάτι διαφορετικό από το πλάνο οργάνωσης.

Ακόμα ένα tip αφορά στην επανάληψη ενός γεύματος. Αν, έχουμε αυγά για το πρωινό της Δευτέρας, τα αυγά έρχονται στο μεσημεριανό της Τρίτης και στο βραδινό της Τετάρτης για παράδειγμα. Τέλος, η influrncer βρίσκει σε κάθε παιδί μια λίστα δραστηριοτήτων που αν δεν την συμπληρώσει, δεν μπορεί να βγει να παίξει ή να δει οθόνη ή κάποια σειρά στην τηλεόραση.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό