14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Samsung μειώνει πολλά χρήματα από την τιμή του άψογου Galaxy S23 Plus (512 GB) — TechWar.GR

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχει μια γοητεία στην κατοχή των πιο πρόσφατων gadget, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε τις νέες τεχνολογίες. Ωστόσο, τα νέα τηλέφωνα τείνουν να είναι ακριβά, επομένως είναι υπέροχο που η Samsung είναι πολύ γενναιόδωρη προσφέροντας έκπτωση σε ένα Παραλλαγή Galaxy S23 Plus.

Το Galaxy S23 Plus βρίσκεται κάτω από το Galaxy S23 Ultra και ενώ το Ultra είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο, ξεκινά από 1199,99 $ για το μοντέλο 256 GB, το οποίο είναι αρκετά απότομο και πιθανότατα δεν θα θέλετε να ξοδέψετε τόσα πολλά αν δεν βλέπετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας το S Pen και τον φακό υπερζουμ.

Έτσι, αν θέλετε ένα αξιόπιστο τηλέφωνο σε λογική τιμή και μην σας ενδιαφέρουν τα φανταχτερά χαρακτηριστικά, το Galaxy S23 Plus είναι μια καλύτερη επιλογή. Διαθέτει εκπληκτική οθόνη 6,6 ιντσών 120 Hz και μπροστινή κάμερα 12 MP.

Τρέχει σε μια προσαρμοσμένη έκδοση του τσιπ Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 που είναι αποκλειστική για τη σειρά Galaxy S23 και κάνει το τρίο πιο γρήγορο από άλλα κορυφαία τηλέφωνα Android.

Το τσιπ είναι πολύ αποδοτικό και αυτό σε συνδυασμό με την γευστική μπαταρία 4.700 mAh το βοηθά να διαρκέσει δύο ολόκληρες μέρες, κάτι που είναι απίστευτο.

Η τριπλή συστοιχία πίσω κάμερας διαθέτει μια κύρια συσκευή λήψης 50MP, μια μονάδα ultrawide 12MP και ένα τηλεφακό 10MP 3x. Παίρνει ζωντανές φωτογραφίες που μπορείτε να δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο. Η συσκευή μπορεί να τραβήξει βίντεο έως και 8K στα 30 fps.

Το Galaxy S23 Plus τρέχει Android 13 και θα υποστηρίζεται από τη Samsung για πέντε χρόνια.

Η Samsung διπλασίασε τον βασικό αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB χωρίς αντίστοιχη αύξηση στην τιμή, που σημαίνει ότι το Plus εξακολουθεί να ξεκινά από τα 999 $. Επί του παρόντος, η Samsung σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε την έκδοση 512 GB στο χρώμα Phantom Black που κοστίζει 1119,99 $ για 999 $, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε 120 $.

Τα 999 $ είναι μια εξαιρετική τιμή για ένα κομψό, αισθητικά ευχάριστο τηλέφωνο με αξιοπρεπείς κάμερες, διαχειρίσιμο μέγεθος, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και το καλύτερο τσιπ Android.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό