29.3 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Η Samsung επιβεβαιώνει το Galaxy AI για τα Z Fold6 και Z Flip6

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια ανακοίνωση που περιμέναμε προχώρησε η Samsung, καθώς επιβεβαίωσε ότι τα επερχόμενα αναδιπλούμενα Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 θα έχουν το Galaxy AI.

Η Samsung EVP και επικεφαλής του Mobile R&D Office, Mobile eXperience Business Ο Won-Joon Choi έγραψε σήμερα μια ανάρτηση στο blog στην οποία επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να «βελτιστοποιήσει περαιτέρω την εμπειρία Galaxy AI για τις επερχόμενες πτυσσόμενες συσκευές».

Είπε: «Τα πτυσσόμενα μας είναι ο πιο ευέλικτος παράγοντας μορφής στο Samsung Galaxy και όταν συνδυαστούν με το Galaxy AI, αυτές οι δύο συμπληρωματικές τεχνολογίες μαζί θα ξεκλειδώσουν όλες τις νέες δυνατότητες».

Η Samsung θέλει να φέρει επανάσταση στις εμπειρίες κινητής τηλεφωνίας “με μια προσέγγιση υβριδικής τεχνητής νοημοσύνης”, η οποία πιστεύει ότι “είναι η πιο πρακτική και αξιόπιστη λύση” για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών και να “βάλει τη Samsung μπροστά από την καμπύλη”.

Το υβριδικό AI προορίζεται να παρέχει στους χρήστες “μια ισορροπία μεταξύ της άμεσης απόκρισης και της πρόσθετης διασφάλισης απορρήτου της τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή και της ευελιξίας της τεχνητής νοημοσύνης που βασίζεται σε σύννεφο μέσω ανοιχτών συνεργασιών με κορυφαίους συνεργάτες του κλάδου, προσφέροντας μια ποικιλία λειτουργιών που χρειάζονται για καθημερινά ΖΩΗ”.

Σύντομα, η Samsung θα επεκτείνει τη δυνατότητα Live Translate AI σε εφαρμογές μηνυμάτων τρίτων για την υποστήριξη φωνητικών κλήσεων. Αυτό θα ενσωματωθεί στο μοντέλο μετάφρασης γλώσσας AI της Samsung στη συσκευή, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε “χωρίς να ανησυχείτε για ζητήματα απορρήτου όπως η κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων” εκτός του τηλεφώνου σας όταν χρησιμοποιείτε τo Live Translate.

Ο Choi αναμένει ότι όλο και περισσότερες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για φορητές συσκευές θα περιορίζονται on device καθώς η ισχύς των NPU συνεχίζει να προχωρά «με απίστευτη γρήγορη ταχύτητα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό