20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η RTR βελτιώνει τα Ford Mustang και Ranger

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο βελτιωτικός οίκος RTR γιορτάζει 10 χρόνια ζωής και παρουσιάζει ένα νέο φαρδύ bodykit για την Mustang, όπως και ένα νέο πακέτο για το Ranger.
Η Mustang Spec 5, όπως ονομάζει η εταιρία την πρότασή της, διαθέτει νέο bodykit, αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέο καπό, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη και αεροτομή.

Επίσης υπάρχουν νέες ζάντες, χαμηλότερη ανάρτηση, νέα LED φώτα ημέρας, με τον V8 5,0-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 750 άλογα. Στο εσωτερικό υπάρχει ειδικό ταμπελάκι με την υπογραφή του Vaughn Gittin Jr., νέα πατάκια και νέα διακοσμητικά

Το Ford Ranger της RTR διαθέτει νέα γρίλια, LED φώτα ημέρας, προστατευτικό στο κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα, νέες ζάντες 17″ με εκτός δρόμου ελαστικά διαστάσεων 265/70, φουσκώματα στα φτερά, νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, πλαϊνά σκαλοπάτια, νέα εξάτμιση και ειδικά αυτοκόλλητα.
Στο εσωτερικό συναντάμε νέα πατάκια, ειδικό ταμπελάκι με την υπογραφή του Vaughn Gittin Jr. και δερμάτινες επενδύσεις, ενώ ο 2,3-λίτρων κινητήρας δυναμώνει κατά 60 άλογα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό