25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η royal εμφάνιση των Beatrice Borromeo και Pierre Casiraghi στο charity gala του Dior στη Βενετία

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Ο οίκος Dior με αφορμή την 59η έκθεση τέχνης Μπιενάλε στη Βενετία και σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Venetian Heritage, διοργάνωσε φιλανθρωπικό gala για να τιμήσει την πολιτιστική κληρονομία της υδάτινης πόλης, και πιο συγκεκριμένα να ενισχύσει οικονομικά την αποκατάσταση του μουσείου Ca’d’Oro.

Το φιλανθρωπικό δείπνο πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Teatro La Fenice, παρουσία της καλλιτεχνικής διευθύντριας Maria Grazia Chiuri, καλλιτεχνών, υποστηρικτών και διάσημων φίλων του οίκου Dior, όπως η Beatrice Borromeo και ο σύζυγός της, Pierre Casiraghi, η Laetitia Casta, η Catherine Deneuve, η Camille Cottin, η Rosamund Pike, η Maya Hawke, η Bianca Brandolini d’Adda κ.ά. 
 

Τη λαμπερή βραδιά έντυσε μουσικά η Ιταλίδα τραγουδοποιός Giorgia, ενώ η μοναδική ατμόσφαιρα και οι εξαιρετικές λεπτομέρειες στη διακόσμηση των τραπεζιών που στήθηκαν για το δείπνο, αναβίωσαν το κλίμα της εποχής της ενετικής αριστοκρατίας.  

Φέτος, μέρος των εσόδων από το charity gala του οίκου Dior θα διατεθεί και για τις ανάγκες των Ουκρανών προσφύγων στην Ιταλία.

Το dress code της λαμπερής βραδιάς 

Το ύφος του gala επέβαλλαν ένα πολύ συγκεκριμένο dress code, το black tie, με τις διάσημες καλεσμένες και μούσες του οίκου Dior, να επιλέγουν για την περίσταση evening gowns σε μαύρο χρώμα.

Οι επώνυμες καλεσμένες εμφανίστηκαν με Dior Couture δημιουργίες που περιελάμβαναν μεταξύ άλλων, μάξι φορέματα από τούλι, μακριές κάπες από ταφτά, φορέματα από βελούδο, κομμάτια από δαντέλα και εντυπωσιακά κοσμήματα Dior Joaillerie. 

Beatrice and Pierre Casiraghi

Catherine Deneuve

Camille Cottin 

Laetitia Casta 

Maya Hawke

Rosamund Pike 

Mathilde Warnier

Bianca Brandolini d’Adda

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό