16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Rita Wilson… τρελάθηκε από την καραντίνα και αντιδρά κάπως έτσι στον εγκλεισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν αρκετές μέρες πληροφορηθήκαμε ότι η Rita Wilson και ο Tom Hanks είναι θετικοί στον Κορονοϊό, ενώ νοσηλεύτηκαν για μερικές μέρες και στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, το ζευγάρι πήρε γρήγορα εξιτήριο και πλέον οι δυο τους αναρρώνουν σε σπίτι που έχουν νοικιάσει στην Αυστραλία, μιας και νόσησαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων που πραγματοποιούνταν στην περιοχή.

Η Wilson και ο Hanks περνούν αυτές τις μέρες σε πλήρη απομόνωση, μένουν στο σπίτι και προσπαθούν να βρουν δημιουργικούς τρόπους, ώστε να μη βαριούνται στην καραντίνα. Η Rita Wilson φαίνεται ότι είναι αυτή που έχει… «τρελαθεί» τελείως μέσα στο σπίτι και βρήκε έναν χιουμοριστικό τρόπο να αντιμετωπίσει τον εγκλεισμό. Η σύζυγος του Tom Hanks μάς δείχνει τις ικανότητές της στη… rap μουσική. Ω, ναι!

Η ξανθιά ηθοποιός, η οποία έχει ελληνικές ρίζες, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram στο οποίο τη βλέπουμε να διαβάζει το βιβλίο «Ender Game», όταν ξαφνικά αποφασίζει να ραπάρει με μεγάλη επιτυχία. «Η καραντίνα με αποτρέλανε. Δες το και πίστεψέ το», έγραψε στη λεζάντα τού  βίντεο.

Όπως βλέπεις, η 63χρονη σταρ «το έχει» και μάλιστα δε δίστασε την ώρα που έκανε εξάσκηση στη ραπ μουσική να μπει στο ρυθμό χορεύοντας ταυτόχρονα. Τα σχόλια και τα likes πήραν «φωτιά» με πολλούς Hollywood stars, όπως Jennifer Aniston, Kim Kardashian και Kris Jenner, να την παροτρύνουν να δημοσιεύσει ξανά παρόμοια βίντεο.

Διάβασε ακόμα: H Οικονομάκου με ένα σχόλιο κατάφερε να γίνει στόχος για τις Χρηστίδου, Χρουσαλά και Ρέβη: Δες πώς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό