25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Renault teasάρει το ηλεκτρικό Megane

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Renault έδωσε τις πρώτες teasers φωτογραφίες του Megane E-Tech Electric, της ηλεκτρικής έκδοσης του Megane, που θα αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Megane eVision Concept που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2020.

Το αυτοκίνητο παραγωγής θα είναι κατά 95% παρόμοιο με το Megane eVision Concept και στο εσωτερικό του βλέπουμε πως διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό και βάση για ασύρματη φόρτιση smartphone.

Η Renault ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει μία από τις λεπτότερες μπαταρίες της αγοράς, με το υπόλοιπο σύστημα μετάδοσης κίνησης να έχει όσο το δυνατόν πιο συμπαγείς διαστάσεις. Στο πρωτότυπο ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 2018 άλογα με 300 Nm ροπής και αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 60 kWh, η οποία υποστηρίζει ταχυφόρτιση με φορτιστή έως 130 kW.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα, με την Renault να μην αποκαλύπτει την αυτονομία του πρωτότυπου. Το μοντέλο θα βασίζεται στην CMF-EV πλατφόρμα και η παρουσίασή του αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό