22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Remedy επιβεβαιώνει ότι το Control 2 έρχεται για PS5, Xbox Series X/S και PC – Games

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Remedy δεν έχει ακόμη παρουσιάσει το co-op Control spinoff της, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την εταιρεία να αποκαλύψει μια πραγματική συνέχεια για τη δημοφιλή δημιουργία της. 

Έτσι η εταιρεία και ο εκδότης 505 Games, ανακοίνωσαν την από κοινού ανάπτυξη του Control 2 για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC. Η είδηση δεν αποτελεί σοκ, αφού οι δύο εταιρείες πέρσι είχαν προαναγγείλει έναν τίτλο “μεγαλύτερου προϋπολογισμού” που πλέον γνωρίζουμε ποιος είναι, αποτελώντας καλά νέα για όσους νοσταλγούν την εξερεύνηση του Oldest House.

Οι δημιουργοί δεν έχουν μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ακόμα και η teaser εικόνα μας δίνει ελάχιστες πληροφορίες εκτός από αυτό που πιθανότατα είναι ένα Control Point. Ωστόσο, το Control 2 θα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη μηχανή Northlight της Remedy και ο προϋπολογισμός του ύψους 51,5 εκατομμυρίων δολαρίων δεν είναι αμελητέος. Πάντως η κυκλοφορία του τίτλου είναι ακόμα μακριά αφού το όλο project σύμφωνα με τη Remedy είναι ακόμα σε επίπεδο concept.

Η δέσμευση της εταιρίας για ένα sequel είναι λογική δεδομένης της πορείας του πρωτότυπου, και παρά την έλλειψη εξελίξεων για το spin-off. Το Control έχει πουλήσει 3 εκατομμύρια αντίτυπα από το ντεμπούτο του το 2019, με το 1 εκατομμύριο από αυτά να φτάνει στα χέρια των gamers από τον Ιούνιο του περασμένου έτους. Το παιχνίδι δράσης τρίτου προσώπου έχει επίσης λάβει πολύ καλές κριτικές, ενώ σε αυτές περιλαμβάνονται 20 βραβεία από διάφορα μέσα τα οποία το έχουν βραβεύσει ως “παιχνίδι της χρονιάς”.  

9

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό