21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (28/5)

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τίτλο: “Τα κλειδιά του νέου «εξοικονομώ»” κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. 

Η εφημερίδα δημοσιεύει δώδεκα ερωτήσεις – απαντήσεις για το πρόγραμμα που κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ποιοι δικαιούνται ενίσχυση έως 22.000 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους.

– Τα εισοδηματικά κριτήρια που διαμορφώνουν το ποσοστό επιδότησης και η λίστα με τις κατασκευαστικές εργασίες που χρηματοδοτούνται.

– Μέχρι πότε θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την κατάθεση των αιτήσεων και ποια δικαιολογητικά είναι απαραίτητα για να λάβουν οι δικαιούχοι την οριστική έγκριση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα μυστικά της νέας κάλπης. Αναλυτικός οδηγός για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Οι παράγοντες που διαμορφώνουν τον πήχυ της αυτοδυναμίας και το μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα. Οι κρίσιμες περιφέρειες και οι βουλευτικές έδρες που αναμένεται να αλλάξουν χέρια.

– «Αυτοδυναμία ή περιπέτειες;». Το δίλημμα που θα θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου. Η στρατηγική που θα ακολουθήσει η Ν.Δ.

– Αγώνας δρόμου ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση. Πώς προετοιμάζονται Κουμουνδούρου και Χαριλάου Τρικούπη για την επόμενη κάλπη.

– Μιλούν στην «R»: Νάσος Ηλιόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Δημήτρης Μάντζος.

– Οικονομική θύελλα μετά τις εκλογές στην Τουρκία. Οι αναλυτές προβλέπουν νίκη Ερντογάν. Οι μεγάλες προκλήσεις για την επόμενη ημέρα.

– Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου: «Χρήμα και εκφοβισμός έβαλαν στον πάγο τον νόμο στη Μύκονο». «Δεν φοβάμαι κανέναν. Να φοβούνται όσοι παραβιάζουν τον νόμο, όσο ψηλά κι αν είναι», δηλώνει ο εισαγγελέας που ανέλαβε να ξηλώσει το «βαθύ κράτος» στο Νησί των Ανέμων. Εξι beach bars κατεδαφίζουν αυθαίρετα κτίσματα, για να μη βάλουν λουκέτο.

– Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του Μάριου! Οι Αρχές οδήγησαν στη Δικαιοσύνη δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον θάνατο του 11χρονου σε προαύλιο σχολείου στο Μενίδι το 2017. Τι δηλώνει στην «R» ο πατέρας του.

– Φρίκη στον Κολωνό: Ταυτοποίησαν άλλους 8 βιαστές της 12χρονης.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό