35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Η realme 4ος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στην Ευρώπη!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει κάνει σημαντικά βήματα στην ευρωπαϊκή αγορά των smartphones, κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στο Top 4 των smartphone brands στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του 1ου τριμήνου 2024 της Counterpoint Research. Η realme σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση 59% σε ετήσια βάση, σηματοδοτώντας ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα στις προσπάθειες επέκτασής της στην αγορά. Παράλληλα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της realme, Sky Li, ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς GT στην παγκόσμια αγορά, μετά από τη διετή απουσία της. Αυτή η νεα κυκλοφορία έρχεται για να διαπρέψει και να «ταράξει τα νερά» της αγοράς των smartphones.

Σημαντική διάκριση για τη σειρά realme 12 5G

Το 1ο τρίμηνο του 2024, η realme κυκλοφόρησε αρκετά νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων η σειρά realme 12 5G που σημείωσε σημαντική επιτυχία έχοντας 5 μοντέλα με εξαιρετικές επιδόσεις σε διαφορετικά τμήματα. Ειδικότερα, το realme 12 Pro+ 5G διακρίθηκε και βρίσκεται ανάμεσα στα Top 2 smartphones με τις περισσότερες πωλήσεις στο Amazon Italy κατά την αρχική περίοδο προώθησής του, τονίζοντας την ευρεία δημοτικότητά του. Το realme 12 Pro+ 5G και το realme 12 Pro 5G κατέκτησαν αντίστοιχα την πρώτη και τη δεύτερη θέση στην κατάταξη με τίτλο «Οι πιο ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες του ιταλικού Amazon», για τη διάρκεια δύο ημερών. Επιπλέον, η σειρά realme 12 Pro 5G παρουσίασε εξαιρετική αύξηση πωλήσεων άνω του 800% συγκριτικά με τον προκάτοχό της, τη σειρά realme 11 Pro στην Ιταλία.

Τα επιτεύγματα αυτά είναι η απόδειξη της ταχείας ανάπτυξης της realme και της αυξανόμενης επιρροής της στην ευρωπαϊκή αγορά. Η στρατηγική εστίαση της εταιρείας στην καινοτόμο τεχνολογία και στην προσέλκυση μιας νεότερης δημογραφικής ομάδας συνεχίζει να οδηγεί την επιτυχία της σε όλη την περιοχή.

Η σειρά GT επιστρέφει με φιλοδοξία

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Sky Li δήλωσε ότι η realme φέρνει επανάσταση στην αγορά υψηλής κατηγορίας κινητών τηλεφώνων. Ως μια τεχνολογική μάρκα, η οποία κατανοεί άψογα τους νέους χρήστες, το επερχόμενο GT 6 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ο Sky, αναγνωρίζοντας την ανυπομονησία των χρηστών παγκοσμίως για την επιστροφή της σειράς GT, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτή την προσδοκία ανεκπλήρωτη.

Έχοντας να αντιμετωπίσει πλήθος smartphones της αγοράς, η realme επιδεικνύει ένα ατρόμητο ανταγωνιστικό πνεύμα. Η μάρκα δεν αξιοποιεί μόνο τις υπάρχουσες δυνατότητες της ως προς το performance, αλλά είναι επίσης αποφασισμένη να κάνει σημαντικά βήματα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Καθώς τα μοντέλα της realme συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις τους, η σειρά GT επανέρχεται για να πείσει περισσότερους νέους χρήστες για την αποτελεσματικότητα αυτής της νεαρής εταιρείας smartphones.

Νέα ναυαρχίδα

Το πρώτο smartphone της σειράς GT, το realme GT 5G, πρωτόεμφανίστηκε στην Ινδία στις 18 Αυγούστου 2021, κερδίζοντας τον τίτλο «Flagship Killer 2021» από τα μέσα ενημέρωσης.

Το πολυαναμενόμενο realme GT 6 πρόκειται να ξεπεράσει κατά πολύ τα προηγούμενα smartphones της σειράς GT, φέρνοντας νέες εξελίξεις σε μια στάσιμη αγορά. Διαθέτοντας πλήθος προηγμένων τεχνολογιών, τα νέα προϊόντα της σειράς realme GT Series ετοιμάζονται να καταρρίψουν τα όρια των επιδόσεων σε όλους τους τομείς. Επιπλέον, τα νέα προϊόντα της σειράς realme GT θα είναι ένας τέλειος συνδυασμός της κορυφαίας εμπειρίας AI και της προηγμένης τεχνολογίας, τοποθετημένα ως η «Νέα ναυαρχίδα Killer Powered by AI». Με έμφαση σε νέους χρήστες, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι νέα τεχνολογία αποφασίζει να συμπεριλάβει η μάρκα.

Η realme κάνει την τεχνητή νοημοσύνη πιο προσιτή

Η τεχνητή νοημοσύνη αντιπροσωπεύει τη μελλοντική πορεία της βιομηχανίας κινητών τηλεφώνων και πρόκειται να αναδιαμορφώσει ολόκληρο το τεχνολογικό τοπίο. Η νέα εποχή της τεχνητής νοημοσύνης θα δημιουργήσει ένα νέο κύμα εξέλιξης της αγοράς, οδηγώντας τα smartphones με δυνατότητα ΑΙ σε μια νέα φάση ανάπτυξης. «Ο ανταγωνισμός στον κλάδο θα μετατοπιστεί από το υλικό μόνο σε έναν συνδυασμό υλικού, λογισμικού και συνολικής τεχνολογικής ικανότητας. Το AI γίνεται το επόμενο καυτό σημείο ανταγωνισμού, η απεικόνιση AI, η φωνή και η αλληλεπίδραση θα είναι οι τρεις κύριες τάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη του AI», λέει ο Sky Li.

Η realme σκοπεύει να επενδύσει στην καινοτομία του AI και να την κάνει πιο προσιτή στο κοινό. Με την τελευταία της κυκλοφορία, η realme θα είναι μία από τις πρώτες μάρκες παγκοσμίως που θα ενσωματώσει πλήρως την τεχνολογία αιχμής AI στα smartphones της, με έμφαση στην απεικόνιση και τις καθημερινές εργασίες αποδοτικότητας. Η realme σταθερά δίνει έμφαση στην εμπειρία του χρήστη και την αναβαθμίζει μέσα απο προσιτές λύσεις AI. Στο μέλλον, ολόκληρη η μάρκα realme θα περιστρέφεται γύρω από τις ανάγκες της νέας γενιάς για τη δημιουργία ξεχωριστών λειτουργιών AI.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό