20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η realme σε συνεργασία με την TÜV Rheinland, θέτουν ένα νέο πρότυπο ποιότητας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, realme, διοργάνωσε την εκδήλωση realme x TÜV Rheinland Quality Standards Launch, στην οποία ανακοίνωσε το νέο πρότυπο ποιότητας smartphone για τους νεότερους χρήστες Smartphone. Με βάση τα στοιχεία έρευνας που αφορά την νεότερη γενιά κατόχων smartphone, η realme και η TÜV Rheinland από κοινού δημιούργησαν την Πιστοποίηση Υψηλής Αξιοπιστίας Smartphone TÜV Rheinland, με βάση την αρχική 3ετή εμπειρία του κύκλου ζωής.

Η realme θέτει υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα με το TÜV Rheinland

Η realme συνεργάζεται με την TÜV Rheinland για το reliability certification ώστε φέρει τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου στο επόμενο επίπεδο.

Η realme είναι η πρώτη εταιρεία smartphone στον κόσμο που έλαβε πιστοποίηση υψηλής αξιοπιστίας TÜV Rheinland. Η εταιρεία θα εφαρμόσει το σύνολο τυποποιημένων διαδικασιών ελέγχου και ποιότητας σε όλες τις φάσεις ελέγχου των προϊόντων της.

Πιστοποίηση ποιότητας από την TÜV Rheinland

Μετά από οκτώ μήνες έρευνας και δοκιμών, η TÜV Rheinland και η realme δημιούργησαν από κοινού το TÜV Rheinland Smartphone High Reliability Certification, το οποίο χρησιμεύει ως το κορυφαίο βιομηχανικό πρότυπο για τις αγορές παγκοσμίως.

Η διαδικασία πιστοποίησης υψηλής αξιοπιστίας TÜV Rheinland Smartphone περιλαμβάνει 23 σημαντικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων δέκα σεναρίων δοκιμών καθημερινής χρήσης, όπως πτώση, φθορά, κλπ. Υπάρχουν επτά σενάρια ακραίων δοκιμών περιβάλλοντος, όπως εξαιρετικά ακραία θερμοκρασία, ακραία υγρασία, διακύμανση τάσης, διάρκεια ζωής κουμπιού, στατικός ηλεκτρισμός, πίεση αέρα, κλπ.

Σχεδίαση υψηλής ποιότητας

Η realme πιστεύει ότι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας ξεκινούν από την εξαιρετική σχεδίαση. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πίστευαν ότι τα realme smartphones έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον σχεδιασμό τάσεων και την προηγμένη τεχνολογία. Παράλληα, η realme σχεδιάζει προϊόντα με γνώμονα την ποιότητα. Η realme ακολουθεί αυστηρά αυτό το σύνολο αρχών και κριτηρίων κατά το σχεδιασμό οποιουδήποτε προϊόντος.

Τέλος, η realme θα λανσάρει στην Ελλάδα τις δύο νέες smartphone συσκευές της σειρά 8, το 8 και 8Pro στις 08.04.2021. Περισσότερες πληροφορίες και οι τιμές των συσκευών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό