16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Pagani ετοιμάζει την τελευταία Zonda, την Zonda 760 Roadster

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρότι η Zonda αντικαταστάθηκε από την Huayra πριν 11 ολόκληρα χρόνια, η Pagani έχει παρουσιάσει κατά καιρούς αμέτρητες ειδικές εκδόσεις του ιταλικού supercar της, που υποτίθεται ότι κάθε μια θα ήταν η τελευταία. Το 2019, η Pagani αποκάλυψε ότι δεν θα κατασκευάσει νέα Zonda, παρά μόνο νέες παραλλαγές που θα βασίζονται σε ένα υπάρχον πλαίσιο.

Ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη τα λεγόμενα της LMM Design αυτό δεν ισχύει, με την βρετανική γραφιστική εταιρία να ανακοινώνει στον λογαριασμό της στο Instagram ότι μέσα στο έτος θα παραλάβει μια Zonda, η οποία φέρεται να είναι η πέμπτη και τελευταία της Σειράς 760 της Pagani.
Σύμφωνα με την LMM Design, η νέα έκδοση θα είναι μια ολοκαίνουργια Zonda που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Pagani και η πρώτη Zonda πλήρως σχεδιασμένη από την εταιρεία. Ενώ ο όρος ολοκαίνουργιο είναι σχεδόν αυτονόητος, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν μια υπάρχουσα Zonda χρησίμευσε ως βάση για αυτό το project, με την LMM Design -που ανήκει στο νεαρό Harry Poore- να κάνει γνωστό ότι θα αποκαλύψει τις πλήρεις προδιαγραφές του hypercar σύντομα.

Μέχρι τότε, έχουμε μόνο μερικές teaser φωτογραφίες που δείχνουν τη διαδικασία παραγωγής της Zonda 760 Roadster, όπως θα είναι το όνομα της. Το αυτοκίνητο θα κινείται από τον 7,3-λίτρων ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα της AMG απόδοσης 760 ίππων, με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω ενός εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό