23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Nissan ανακαλεί 56.132 Juke, τα 471 στην Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Nissan προχωρά στην ανάκληση 56.132 Juke που κατασκευάστηκαν μεταξύ 18 Σεπτεμβρίου 2019 και 28 Αυγούστου 2020, με τα 471 εξ αυτών να βρίσκονται στην Ελλάδα.
Η εταιρία εντόπισε ότι η αλλαγή σχεδιασμού του κουμπιού ασφάλισης της πλάτης του πίσω καθίσματος δημιούργησε την πιθανότητα, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και σε σπάνιες περιπτώσεις, η διπλωμένη πλάτη του πίσω καθίσματος να μην ασφαλίσει όταν την επαναφέρετε στην όρθια θέση. Σε αυτή την συνθήκη και σε περίπτωση ατυχήματος, ο επιβάτης του πίσω καθίσματος καθώς και τα αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στον χώρο των αποσκευών δεν θα έχουν την σωστή πρόσδεση και έτσι δεν πληρούνται οι απαιτήσεις των κανονισμών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν με συστημένες επιστολές από την εταιρεία, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου Nissan, ώστε να γίνει αντικατάσταση των κουμπιών ασφάλισης των δύο πίσω καθισμάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στους αριθμούς 210 3489313 και 210 3489438.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό