29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η MSI προκαλεί «παν-AI-κό» στην COMPUTEX 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέχρι και τα κλείσιμο της COMPUTEX 2024 στις 7 Ιουνίου, η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη με ενθουσιασμό καθώς οι παρευρισκόμενοι ανακάλυπταν σταδιακά και με έκπληξη τα τελευταία τεχνολογικά θαύματα της έκθεσης. Η MSI, παγκόσμιος ηγέτης στους υπολογιστές που υποστηρίζουν τεχνολογίες AI, το gaming και τις λύσεις AIoT, κατάφερε να μαγέψει τα πλήθη με τα νέα προϊόντα της, που υποστηρίζουν τεχνολογίες AI, ενώ παρουσίασε τις βραβευμένες σειρές της και τη μετασχηματιστική δύναμη της AI σε πολλαπλούς τομείς μέσω της αποκλειστικής παρουσίασης MSI AI Artist και της καθηλωτικής έκθεσης Smart City.

«Ο ρόλος της AI στην τεχνολογία είναι τόσο επιδραστικός όσο και μετασχηματιστικός, διαμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο οι βιομηχανίες εξελίσσονται και αλληλεπιδρούμε με τον ψηφιακό κόσμο», δήλωσε ο Sam Chern, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της MSI. «Στην COMPUTEX 2024, η MSI προχωράει τολμηρά στο μέλλον, με μια ποικιλία λύσεων ενισχυμένων με AI, που έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά για να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των χρηστών. Συνεργαζόμαστε στενά με γίγαντες της τεχνολογίας AI για να ωθήσουμε τα όρια του τι μπορεί να επιτύχει η τεχνητή νοημοσύνη, ενδυναμώνοντας βιομηχανίες και άτομα να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό AI για ένα πιο έξυπνο και πιο συνδεδεμένο μέλλον».

Στο περίπτερο M0806 στο TaiNEX 1, οι επισκέπτες γνώρισαν από κοντά τις επαναστατικές καινοτομίες της MSI, που εκτείνονται σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Η φετινή παρουσίαση είχε ως στόχο να αναδείξει την αδιάκοπη δέσμευση της MSI στην τεχνολογική πρόοδο. Από τη μαγευτική επίδειξη του MSI AI Artist, μέχρι τα υπερσύγχρονα laptops, τις κάρτες γραφικών και τα desktops, η MSI αποτελεί το απόλυτο παράδειγμα computing με τεχνητή νοημοσύνη. Επιπλέον, η έκθεση Smart City μάγεψε τους επισκέπτες με ποικίλες εφαρμογές AIoT, όπως προηγμένες λύσεις φόρτισης EV, ισχυρούς AI servers και πρωτοποριακές λύσεις αυτόνομων κινητών ρομπότ (AMR), οι οποίοι λειτουργούν με την πλατφόρμα NVIDIA® Jetson AGX Orin™. Η εκτενής σειρά προϊόντων της MSI που βασίζεται στην AI, εδραιώνει τη θέση της ως ηγέτη στη βιομηχανία, προσφέροντας ευέλικτα και πρωτοποριακά προϊόντα.

Η MSI παρουσιάζει τις κάρτες γραφικών All-in-One Hybrid Liquid-Cooled – SUPRIM FUZION και EXPERT FUZION

Η MSI ανακοινώνει τις πιο πρόσφατες υβριδικές κάρτες γραφικών με υδρόψυξη, τις SUPRIM FUZION και EXPERT FUZION, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στην κάλυψη των απαιτήσεων των χρηστών για υψηλή απόδοση, αποδοτική διάχυση θερμότητας, εύκολη εγκατάσταση και υποστήριξη εξελισσόμενων εφαρμογών AI.

Η SUPRIM FUZION τιμήθηκε με το βραβείο Best Choice του COMPUTEX 2024. Αυτή η κάρτα γραφικών είναι εξοπλισμένη με την NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 GPU και ψύχεται με το πατενταρισμένο υγρό σύστημα της MSI, το οποίο είναι τοποθετημένο εντός της κάρτας γραφικών. Η MSI παρουσιάζει επίσης την EXPERT FUZION, η οποία διαθέτει την NVIDIA® GeForce RTX™ 4080 SUPER GPU, την πρώτη κάρτα γραφικών στον κόσμο με υβριδικό σχεδιασμό ψύξης, με συνδυασμό υγρού και αερόψυκτων στοιχείων. Αυτές οι δύο καινοτόμες κάρτες γραφικών προωθούν τις δυνατότητες της προηγμένης ψύξης, για να αναβαθμίσουν την εμπειρία gaming και να ενισχύσουν τις εργασίες που βασίζονται στο AI, απογειώνοντας τις επιδόσεις.

Επιπλέον, η MSI συμμετέχει στο οικοσύστημα Dynamic Lighting της Microsoft ως η πρώτη μάρκα καρτών γραφικών. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα χρώματα και τα εφέ φωτισμού RGB των υποστηριζόμενων συσκευών, χωρίς να εγκαθιστούν πρόσθετο λογισμικό. Η MSI σκοπεύει, συστηματικά, να κυκλοφορεί μελλοντικά προϊόντα καρτών γραφικών RGB, τα οποία θα διαθέτουν το Microsoft Dynamic Lighting.

MSI Stylish New PRO MP 120Hz Series Home Entertainment Monitors

Η MSI ανακοινώνει τη νέα σειρά home entertainment monitors PRO MP 120Hz PerfectEdging, συμπεριλαμβανομένων των PRO MP252 E2 και PRO MP271A E2 Series. Συνδυάζοντας υψηλή απόδοση με κομψό σχεδιασμό, αυτές οι οθόνες είναι η κορυφαία επιλογή για επαγγελματική χρήση. Με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και χρόνο απόκρισης 1ms MPRT, προσφέρουν ομαλές απεικονίσεις, ιδανικές τόσο για τη δημιουργία περιεχομένου για εργασία με generative AI όσο και για την απόλαυση light gaming.

Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό σχεδιασμό χωρίς bezels στις τρεις πλευρές, η νέα σειρά PRO MP 120Hz μειώνει το κάτω bezel κατά 37%, παρέχοντας μια πιο ευρεία συνολική απεικόνιση. Είτε χρησιμοποιούνται ως single monitor ή σε ένα multi-monitor setup, τα εξαιρετικά λεπτά bezels προσφέρουν μια κομψή και απλή εμφάνιση. Οι ευθείες γραμμές του πίσω καλύμματος προσθέτουν μια ακόμα κομψή πινελιά, που είναι κατάλληλη για διάφορα περιβάλλοντα γραφείου αλλά και ψυχαγωγίας στο σπίτι. Τα λεπτά πλαίσια και η σταθερή βάση δίνουν στην οθόνη μια μοντέρνα και ανθεκτική εμφάνιση.

Η βάση με τον επίπεδο σχεδιασμό της συμπληρώνει το μινιμαλιστικό στυλ της, ενώ εξοικονομεί χώρο στο γραφείο, καθιστώντας την ιδανική για κάθε περιβάλλον. Η θήκη τηλεφώνου στη βάση έχει διαστάσεις 18,9 x 1,29 εκ. (Π x Β) και είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα smartphone, με ή χωρίς θήκες.

Οι νέες οθόνες της σειράς PRO MP 120Hz από την MSI θέτουν ένα νέο πρότυπο για υψηλή απόδοση και κομψό σχεδιασμό, ενώ κατευθύνονται προς μια νέα τάση στην αγορά, για οθόνες χωρίς πλαίσιο.

Ανακαλύψτε τις νέες motherboard της MSI στην COMPUTEX 2024

Η MSI ανακοινώσει την κυκλοφορία των πιο πρόσφατων motherboard Intel® νέας γενιάς, οι οποίες θα υποστηρίζουν τους επεξεργαστές Intel® Arrow Lake και θα γίνουν διαθέσιμος στο δεύτερο εξάμηνο του 2024. Παράλληλα, η MSI παρουσιάζει τις motherboard AMD Socket AM5 X870 Series, όλες εξοπλισμένες με αποκλειστικά χαρακτηριστικά, που θα είναι φιλικά προς τον χρήστη «DIY».

Αναδεικνύοντας τους αναβαθμισμένους επεξεργαστές της AMD, οι motherboard MSI X870 είναι η ιδανική σειρά με όλες τις τελευταίες καινοτομίες που είναι φιλικές προς τον DIY χρήστη, που καλύπτουν τόσο τους αρχάριους κατασκευαστές όσο και τους έμπειρους ενθουσιώδεις PC builders. Η αναβαθμισμένη Shield Frozr χωρίς βίδες επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση των heatsinks M.2, ενώ το EZ PCIe Release διευκολύνει την αφαίρεση μεγάλων καρτών γραφικών με μια κίνηση. Επιπλέον, η EZ Antenna απλοποιεί τη σύνδεση και αφαίρεση των συνδέσεων WiFi με μια κίνηση, εξαλείφοντας την ανάγκη περιστροφής των κεραιών.

undefined
MSI MPG CORELIQUID P Series: Η Απόλυτη Υγρή Ψύξη

Η σειρά MSI MPG CORELIQUID P, με τα EZ DIY Designs της MSI, υπόσχεται μια εύκολη εμπειρία συναρμολόγησης χωρίς να θυσιάζει την απόδοση. Το UNI Bracket υποστηρίζει τόσο τους επεξεργαστές Intel® όσο και AMD, απλοποιώντας αισθητά τη διαδικασία συναρμολόγησης. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του ενοποιημένου καλωδίου βοηθάει τη σύνδεση μεταξύ του μπλοκ νερού και του ανεμιστήρα του ψυγείου σε ένα μόνο καλώδιο, εξαλείφοντας την ακαταστασία των καλωδίων.

Αναβαθμίζοντας την οθόνη 2,4 ιντσών της σειράς D, η σειρά P τώρα διαθέτει μια οθόνη IPS 4,3 ιντσών, προσφέροντας περισσότερο χώρο για προβολή περιεχομένου. Αυτή η μεγαλύτερη οθόνη έρχεται με ρυθμιζόμενες γωνίες περιστροφής και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τέλεια στα θήκες της MSI με πανοραμική θέα 270 μοιρών, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν μια βέλτιστη εμπειρία προβολής.

MSI AMR-AI-Cobot Pro: αυτόνομο κινητό ρομπότ με AI, με την υποστήριξη της NVIDIA®

Το MSI AMR-AI-Cobot Pro είναι εξοπλισμένο με έναν έξυπνο ρομποτικό βραχίονα που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την παραγωγικότητα και την ασφάλεια σε διάφορες βιομηχανίες. Τροφοδοτείται από την πλατφόρμα NVIDIA® Jetson AGX Orin™ και διαθέτει πλοήγηση ακριβείας βασισμένη σε SLAM, αποτελεσματικό 3D σχεδιασμό διαδρομής, επιταχυμένη ανίχνευση αντικειμένων και άψογη ενσωμάτωση με εφαρμογές τρίτων. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανιών ημιαγωγών, κατασκευής πάνελ, ηλεκτρονικών, αποθήκευσης, λογιστικής, κλωστοϋφαντουργίας, βιοτεχνολογίας και της βιομηχανίας τροφίμων.

MSI AMR-AI-Delivery Robot Pro: αυτόνομο κινητό ρομπότ με AI, με την υποστήριξη της NVIDIA®

Εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά AI, το MSI AMR-AI-Delivery Robot Pro περιλαμβάνει έξυπνη αναγνώριση προσώπου και ομιλίας για ασφαλείς και ακριβείς παραδόσεις. Τροφοδοτείται από την πλατφόρμα NVIDIA® Jetson AGX Orin™ και αποδίδει εξαιρετικά σε διάφορα περιβάλλοντα, διαθέτοντας δυνατότητες SLAM, τρισδιάστατες διαδρομές πλοήγησης και επιταχυμένη ανίχνευση αντικειμένων. Η υποστήριξή του για APIs τρίτων διασφαλίζει απρόσκοπτη ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές, καθιστώντας το εξαιρετικά ευέλικτο για χρήση σε εργοστάσια, αποθήκες, ιατρικές εγκαταστάσεις, γραφεία, κατοικίες και εμπορικά κέντρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό