28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Morgan ακυρώνει το EV3, αλλά μένει πιστή στην ηλεκτροκίνηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην έκθεση της Γενεύης του 2016, η Morgan παρουσίασε το EV3, την ηλεκτρική έκδοση του Three-Wheeler και από την πρώτη στιγμή είχε ανακοινώσει ότι θα το βγάλει στην παραγωγή.
Τελικά, τα σχέδια της μικρής βρετανικής εταιρίας άλλαξαν και τον Οκτώβριο του 2018 ανακοινώθηκε από τον γενικό διευθυντή της, Steve Morris, ότι το EV3 τελικά είναι “νεκρό”, καθώς ο προμηθευτής των ηλεκτρικών κινητήρων δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στο project και να παραδώσει τα συμφωνημένα.

O επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Morgan, Jonathan Wells, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι μετά από την παραπάνω ημερομηνία η εταιρία συνέχισε να αναζητεί μια λύση για να βγάλει στην παραγωγή το EV3, αλλά τελικά το project έχει μπει με κάθε επισημότητα στο συρτάρι. Παρόλα αυτά, η Morgan δεν γυρίζει την πλάτη της στην ηλεκτροκίνηση, με τον Wells να δηλώνει:
Έχουμε δύο ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην ομάδα ανάπτυξης μας, το οποίο, χωρίς να λέμε πολλά, σας λέει πολλά για τη δέσμευσή μας στην ηλεκτρική τεχνολογία. Έχουμε μάθει πολλά από το πρόγραμμα του EV3 και αυτό πραγματικά θα τροφοδοτήσει τις μελλοντικές γενιές των project και τα μελλοντικά project που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό