20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Mini Countryman by X-raid για αυξημένες εκτός δρόμου περιπέτειες

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν παρακολουθείς το Rally Dakar και τους cross-country αγώνες rally ,θα γνωρίζεις ότι τα αγωνιστικά τις Mini που συμμετέχουν σε αυτούς, προετοιμάζονται από την X-raid. Η τελευταία είναι μία γερμανική εταιρία, που ανήκει στον Sven Quandt, η οικογένεια του οποίου κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της BMW.
Τα Mini John Cooper Works Buggy της X-raid έχουν κατακτήσει 5 νίκες στον πιο δύσκολο αγώνα αντοχής του κόσμου, και τώρα οι δύο εταιρίες παρουσιάζουν ένα εκτός δρόμου πακέτο για το Mini Countryman.

Αυτό απευθύνεται σε όσους αναζητούν κάτι περισσότερο από το απλό Countryman, καθώς αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 40 χλστ. (τα μισά από τα ελαστικά και τα άλλα από την ανάρτηση). Ακόμα, διαθέτει εκτός δρόμου ελαστικά και νέες ζάντες ελαφρού κράματος, με την X-raid να αναφέρει ότι για την προστασία αυτών υπάρχει το “rim ring”, ώστε να μην είναι απαραίτητη η αντικατάσταση ολόκληρης της ζάντας σε περίπτωση ζημιάς.

Κλείνοντας, η γερμανική εταιρία τοποθετεί LED φωτιστικά σώματα στη μάσκα και μια αλουμινένια σχάρα στην οροφή. Η X-raid δεν αναφέρει την τιμή των αναβαθμίσεων, που είναι διαθέσιμες είτε ως πακέτο, είτε ως ξεχωριστά μέρη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό