18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Miele Hellas διακρίθηκε στον θεσμό των Sports Marketing Awards

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Miele Hellas απέσπασε Χρυσή Διάκριση για τη συμμετοχή της στο Navarino Challenge.

Η Miele Hellas, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, βραβεύτηκε στα Sports Marketing Awards, για τη Χορηγία και παρουσία της στην πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού του Navarino Challenge 2022.

Η Miele Hellas απέσπασε τη Χρυσή διάκριση στην κατηγορία Best Sponsorship Platform for Brand/Sponsor Engagement & Activation για τη συνολική παρουσία της κατά τη διάρκεια του 3ημερου για τη 360ο εμπειρία Miele που παρείχε στους συμμετέχοντες.

Η Miele συμμετείχε στη διοργάνωση με παρουσία ενεργών συσκευών, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορούσε να γνωρίσει τις λειτουργίες τους, αλλά και premium εμπειρίες, όπως η δοκιμή κρασιών στην ιδανική θερμοκρασία, από τον συντηρητή κρασιών Miele.

Επιπλέον, η εταιρεία συμμετείχε στη διοργάνωση και ως χορηγός του Ημιμαραθωνίου αλλά και όλων των αγώνων τένις, όπου ξεχώρισε ο αγώνας σε συνεργασία με τον πρωταθλητή Ελλάδος στο τένις με αμαξίδιο και μέλος της Εθνικής ομάδας, Γιώργο Λαζαρίδη, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Mouratoglou Tennis Center – Costa Navarino.

Τέλος, ο Θάνος Κυριαζής, Managing Director της Miele Hellas βράβευσε τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Liverpool FC, Κώστα Τσιμίκα και τον CEO της Prosport, κ. Πασχάλη Τουντούρη, που εκπροσώπησε τον αθλητή, ενώ συσκευές Miele που πρωταγωνίστησαν σε χώρους της διοργάνωσης δόθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, που το έχουν ανάγκη, στo πλαίσιo της στήριξης του προγράμματος «Sharing is Caring» της διοργανώτριας εταιρείας.

Η Miele Hellas, με περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ακολουθεί πιστά τη δέσμευσή της για την υποστήριξη και ανάδειξη του αθλητισμού και την άμεση επαφή και σύνδεση με την κοινωνία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό