Home Αθλητικά Η Mercedes… χτυπά την πόρτα του Φερστάπεν για αντικαταστάτη του Χάμιλτον

Η Mercedes… χτυπά την πόρτα του Φερστάπεν για αντικαταστάτη του Χάμιλτον

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Mercedes εκτιμάται πως θα προσεγγίσει τον Μαξ Φερστάπεν για να αντικαταστήσει τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ferrari για το 2025. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, η γερμανική ομάδα θα απευθυνθεί στον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή ώστε να την επαναφέρει σε επιτυχίες.

Ο Ολλανδός πιλότος κυριάρχησε στον πρώτο αγώνα για το 2024 στην πίστα του Μπαχρέιν και κατάφερε με επιβλητικό τρόπο να πανηγυρίσει μια ακόμα νίκη. Το Flash.gr είχε βρεθεί στην κινηματογραφική προβολή του Grand Prix στα Village Cinemas του The Mall Athens και σας μετέφερε εικόνα από το event που οργάνωσε ο ANT1.

Ο Χέλμουτ Μάρκο παραχώρησε συνέντευξη στο αυστριακό Μέσο «Kronen Zeitung» και τόνισε πως θα του προκαλούσε τεράστια έκπληξη αν η Mercedes δεν επιχειρούσε να «κλείσει» τον Μαξ Φερστάπεν για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Λιούις Χάμιλτον. Μάλιστα, διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει αν έχουν ήδη πραγματοποιηθεί επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, όμως υποστήριξε πως ο εν δυνάμει παγκόσμιος πρωταθλητής είναι πιστός στη Red Bull.

Επιπλέον, προσέθεσε: «Ο Χάμιλτον είναι ένας φανταστικός οδηγός. Αν στη Ferrari του δώσουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, μπορεί να διεκδικήσει νίκες αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή. Στόχος μας στην Red Bull είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, αν και δεν πιστεύουμε πως θα είμαστε κυρίαρχοι με παρόμοιο τρόπο όπως πέρσι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version