19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Mercedes δίνει ρετρό σήματα στους ιδιοκτήτες με πολλά χιλιόμετρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αφοσίωση στην μάρκα είναι κάτι που αξιολογούν πολύ ψηλά οι εταιρίες, καθώς οι πιστοί πελάτες είναι εκείνοι που αποτελούν και την βάση για τις πωλήσεις τους.
Λίγες όμως εταιρίες ανταμείβουν αυτούς τους πελάτες, και μία από αυτές είναι η Mercedes η οποία μοιράζει ρετρό σήματα σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα και σε όσους έχουν το αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Για να πάρετε αυτά τα σήματα πρέπει να εγγραφείτε στην τοπική επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και να ελέγξετε το αυτοκίνητο από έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.
Αν όλα είναι εντάξει, ο αντιπρόσωπος θα επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη για να του χαρίσει το κλασικό σήμα, ένα πιστοποιητικό γνησιότητας και μια επιστολή εκτίμησης.
Υπάρχουν διάφορα σχέδια του τριάκτινου αστεριού που απονέμεται, ανάλογα με το πόσα χιλιόμετρα έχει συγκεντρώσει το αυτοκίνητο και με βάση το χρονικό διάστημα που ο ιδιοκτήτης έχει το όχημα.
Τα ορόσημα που δικαιούται ένας ιδιοκτήτης να πάρει το έμβλημα επιτυγχάνονται στα 100.000, 200.000, 300.000, 500.000 και 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα ή αν έχει το αυτοκίνητο για 10, 20 ή 30 χρόνια.
Το ρεκόρ πάντως το έχει ένας Έλληνας, ο Γρηγόρης Σαχινίδης, ο οποίος με μία W114 240D του 1976 έκανε περισσότερα από 4,6 εκατ. χιλιόμετρα. Μάλιστα, ως εκτίμησης για την αφοσίωσή του, ο Σαχινίδης πήρε από την Mercedes τα κλειδιά μιας καινούργιας C-Class C200 CDI.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό