16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Mercedes ανακαλεί 38.300 A-Class και GLB για εξάρτημα που μπορεί να διαβρωθεί

Ειδήσεις Ελλάδα

To motto της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι “The Best or Nothing”, αν και αυτό είναι μόνο ευχής έργο, καθώς η τελευταία ανάκληση της Mercedes-Benz στην Αμερική αποδεικνύει ότι η εταιρία έχει εφοδιάσει 38.312 A-Class και GLB με εξαρτήματα κατώτερης ποιότητας.
Πιο συγκεκριμένα, το ενσωματωμένο υποπλαίσιο που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τον μπροστινό άξονα μπορεί να διαβρωθεί, με αποτέλεσμα τη μειωμένη δομική αντοχή του. Τον Μάιο του 2020, η Mercede έλαβε μεμονωμένες αναφορές από τις εσωτερικές δοκιμές αντοχής στη διάβρωση, που υποδείκνυαν μειωμένη αντιδιαβρωτική προστασία για ορισμένα μέρη του εν λόγω εξαρτήματος.

Από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Μάιο του 2021, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και ο προμηθευτής του εξαρτήματος, η ισπανική Gestamp, απέσυραν το υποπλαίσιο για περισσότερες δοκιμές και για να καθορίσουν το εύρος των ημερομηνιών παραγωγής των επηρεαζόμενων οχημάτων, τα οποία αφορούν την A220, την GLB 250 και την AMG GLB35.
Τέλος, η Mercedes ανακαλεί επιπλέον μόλις CLA250 (ΜΥ2020), επίσης στην Αμερική, λόγω μόλυνσης από λιωμένη κόλλα της σύνδεσης τροφοδοσίας του ηλεκτρικού συστήματος διεύθυνσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό